Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ:

Κοινός αγώνας η αναβάθμιση της εκπαίδευσης

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2013 2:29 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:32
ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΤΕΜΠΗ (Γραφείο «Ε’)
Του Κώστα Τσόλα
Με κάθε επισημότητα, με τη συμμετοχή του δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου, αλλά και εκπροσώπων της δημοτικής αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου γενικότερα και με την ευλογία της εκκλησίας πραγματοποιήθηκε αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου στα σχολεία του Δήμου Τεμπών.
Σε όλα τα σχολεία του Δήμου της ιεράς μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου αναγνώστηκε η εγκύκλιος του σεβασμιοτάτου μητροπολίτη κ. Ιγνατίου, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολική περιόδου η οποία περίπου συμπίπτει και με την έναρξη της νέα εκκλησιαστικής χρονιάς την 1η Σεπτεμβρίου κάθε χρόνου,
Ο δήμαρχος Τεμπών, κ. Κώστας Κολλάτος, ένας άνθρωπος ο οποίος όχι μόνο τα τελευταία χρόνια αλλά και γενικότερα έχει δείξει στην πράξη ιδιαίτερη ευαισθησία και για τα θέματα εκπαίδευσης και μάλιστα σε ένα δύσκολο Δήμο ο οποίος είναι σε μεγάλη έκταση και με πολλές κωμοπόλεις, αλλά και μικρά χωριά, διαβεβαίωσε ότι προσωπικά ο ίδιος όσο και η Δημοτική Αρχή αλλά και το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τεμπών θα είναι παρόντες στη στήριξη των σχολικών μονάδων, όχι από τον φόβο τυχόν υποβάθμισής τους, αλλά αντίθετα στην κατεύθυνση της αναβάθμισής τους ώστε νέες οικογένειες με μικρά παιδιά να παραμένουν στον τόπο τους και να έχουν το σχολείο επίσης στον τόπο τους.
Στην τελετή του αγιασμού στο Μακρυχώρι και έδρα του Δήμου Τεμπών παρευρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι κ. Μιχάλης Καρατέγος, Αστέριος Σαϊτης καθώς και ο πρόεδρος του Τοπικου Συμβουλίου Μακρυχωρίου κ. Γιάννης Μπούτος και ευχήθηκαν σε καθηγητές, μαθητές και γονείς νέα δημιουργική περίοδο, υποσχόμενοι στήριξη στην προσπάθεια για τη βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης και λειτουργίας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass