Επιτυχημένη εκδήλωση της Κ.Ν.Ε. στο Πύθιο

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2013 23:10 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:41

 

 

 

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

 

Μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» έγινε πρόσφατα στο Πύθιο Ελασσόνας.  Δεκάδες κάτοικοι του χωριού, όλων των ηλικιών, αλλά και κάτοικοι των γύρω χωριών, γέμισαν την πλατεία του Πυθίου ανταποκρινόμενοι στο ανοιχτό κάλεσμα που απηύθυναν η Κομματική Οργάνωση Πυθίου - Δολίχης του ΚΚΕ και η ΟΒ Πυθίου της ΚΝΕ.

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του Σάκη Κατή, εκ μέρους της ΚΟΒ Πυθίου – Δολίχης του ΚΚΕ, ενώ την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε το μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ελασσόνας του Κόμματος Δήμητρα Πάσχου.

Ακολούθησε η προβολή βίντεο για την ιστορία του ΚΚΕ, αφιέρωμα στο πολιτικό- αντιφασιστικό τραγούδι από την Μαρία και τον Δημήτρη Φωτιάδη, ενώ η βραδιά έκλεισε με λαϊκό γλέντι από τοπικό νεανικό συγκρότημα.

Στον κόσμο που πήρε μέρος στην εκδήλωση προσφέρθηκαν διάφορα εδέσματα, όλα προσφορές από αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής και ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα στο Κ.Κ.Ε. και όπως είπαν χαρακτηριστικά στην «Ε» αναγνωρίζουν τη δράση και την προσφορά του και το δείχνουν έμπρακτα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass