Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Στηρίζει την κτηνοτροφία

* ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΕ ΒΟΤΑΝΟΧΩΡΙ – ΔΑΜΑΣΟΥΛΙ – ΑΝΩ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2013 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:45
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η ανακατασκευή και συντήρηση της κτηνοτροφικής οδοποιίας στον Δήμο Τυρνάβου, ενόψει της επιστροφής των κοπαδιών στα χειμαδιά.
Η αντιδημαρχία Εργων σε συνεργασία με αυτή της Αγροτικής και Κτηνοτροφικής Ανάπτυξης έχουν ήδη ετοιμάσει κτηνοτροφικούς δρόμους στους και προς τους κτηνοτροφικούς οικισμούς του Δήμου, με σκοπό να επιτευχθεί η πλήρη πρόσβαση των κτηνοτρόφων σε όλα τα ποιμνιοστάσια. Ήδη η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τυρνάβου, έχοντας την ευθύνη επίβλεψης των έργων, βρίσκεται σε στάδιο ολοκλήρωσης της οδοποιίας, με στόχο τη διευκόλυνση της προσβασιμότητας όλων των κτηνοτρόφων, θέμα που αποτελεί πάγια πολιτική της Δημοτικής Αρχής.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο κ. Νίκο Μαλάκο: «Η αγροτική και κτηνοτροφική οδοποιία αποτελούν κορωνίδα των έργων στον Δήμο Τυρνάβου, μιας και πρόκειται για έναν Δήμο καθαρά γεωργοκτηνοτροφικό, ενώ η προσβασιμότητα των κτηνοτροφικών οδών αποτελεί μια σειρά παρεμβάσεων της Δημοτικής Αρχής προς τον κτηνοτροφικό κόσμο του Δήμου, όπως για παράδειγμα η πλήρης υδροδότηση όλων των ποιμνιοστασίων της περιοχής του Δαμασουλίου, ένα έργο πνοής για τους νέους κτηνοτρόφους της περιοχής συνολικού προϋπολογισμού 140.000 ευρώ.
Όπως μάλιστα δήλωσε στην «Ε» ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Νίκος Μαλάκος η κτηνοτροφική και αγροτική οδοποιία εντάσσεται σε μια σειρά από έργα της Δημοτικής Αρχής, με πρώτιστο και κύριο γνώμονα τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των συνδημοτών μας κτηνοτρόφων, ώστε ο χειμώνας να είναι εύκολος στα ποιμνιοστάσιά τους και να μην αντιμετωπίζουν κανένα από τα προβλήματα προσβασιμότητας που είχαν στο παρελθόν.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass