ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΗ

Γλέντι και γευσιγνωσία στον Αμπελώνα

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2013 21:52 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:48

 ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

 

Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών παραβρέθηκε στον ευρύτερο χώρο του πρασίνου απέναντι από την κεντρική πλατεία   στην όμορφη μουσική βραδιά που διοργάνωσε Αμπελώνα ο Σύλλογος Μελών Τρίτης Ηλικίας του ΚΑΠΗ Αμπελώνα σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Τυρνάβου, με ζωντανή  μουσική  με την ορχήστρα του Κώστα Ιωάννου Τσόλα  για γλέντι και ξεφάντωμα.

Στη συνέχεια οι κυρίες του συλλόγου του ΚΑΠΗ Αμπελώνα, αλλά και  από την ευρύτερη περιοχή παρουσίασαν τοπικές συνταγές της περιοχής, από  και άλλα μέρη της Ελλάδος  αλλά και τις  χαμένες πατρίδες που μετέφεραν εδώ οι πρόγονοι τους, καθώς και γλυκίσματα.

Επίσης τα καταστήματα της περιοχής και εκείνα με τη σειρά τους  προσέφεραν  ότι καλύτερο σε προσιτές τιμές.

Στην εκδήλωση χαιρέτισαν ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Νίκος Μαλάκος, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής κ. Απόστολος Γκανάτσιος και η δημοτική σύμβουλος και καταγόμενη από τον Αμπελώνα κ.  Φωτεινή  Κυρίτση – Νταφούλη  η προσφορά  της οποίας σε θέματα υγείας είναι τεράστια και πολύτιμη. Και οι τρεις αναφέρθηκαν στη σπουδαιότητα της λειτουργίας των ΚΑΠΗ σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου. Ο κ. Μαλάκος και οι άλλοι ομιλητές  υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίζουν να στηρίζουν τον θεσμό του ΚΑΠΗ στη πράξη.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου ηλικιωμένων του ΚΑΠΗ Αμπελώνα κ. Γιάννης Κουτσοδήμος αφού ευχαρίστησε  τη δημοτική αρχή για τη συνεισφορά  τους και σε θέματα υγείας  ζήτησε  να μην ξεχνούν τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, αλλά να εργάζονται και γι’  αυτούς.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Ζώης, οι αντιδήμαρχοι κ. Βασίλης Νταβαρούκας και Λάμπρος Βλιώρας ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μάκης Αβραμούλης, η πρόεδρος του συλλόγου  γυναικών Αμπελώνα κ. Τούλα Μουγδή κ.α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass