Προσφορά ζωής από το «Μαγαζάκι της Αλληλεγγύης»

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2013 16:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:50

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ (Γραφείο «Ε»)

 

Μία σημαντική πρωτοβουλία του Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελώνα  «Η Αρωγή»  που πήρε σάρκα και οστά τον Νοέμβριο του 2011 και λειτουργεί με την εθελοντική προσφορά των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και την συγκινητική προσφορά ρούχων από τους κατοίκους του Αμπελώνα συνεχίζει για 3η χρονιά τη λειτουργία της. Από χθες Τετάρτη το Μαγαζάκι θα είναι ανοικτό για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

 Το Μαγαζάκι της Αλληλεγγύης λειτουργεί σε χώρο του παλαιού Δημαρχείου Αμπελώνα  που παραχωρήθηκε από το Δήμο Τυρνάβου, όπου διατίθενται δωρεάν ρούχα παιδικά – εφηβικά – γυναικεία – ανδρικά  και υποδήματα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Ο σύλλογος καλεί όσους έχουν ανάγκη από ρούχα παιδικά – γυναικεία – ανδρικά και υποδήματα, να πάνε  στο «Μαγαζάκι της Αλληλεγγύης», προκειμένου να προμηθευτούν.

Επίσης ο σύλλογος κάνει έκκληση σε όλους όσους διαθέτουν ρούχα (κυρίως παιδικά και εφηβικά) που δεν τους είναι απαραίτητα να τα πάνε στο σύλλογο, ενισχύοντας  την προσπάθεια του, να προσφέρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη  βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη στη σημερινή δύσκολη συγκυρία.

 Επίσης γίνεται προσπάθεια συγκέντρωσης  σχολικών βοηθημάτων Γυμνασίου –Λυκείου, τετραδίων και οτιδήποτε σχολικό προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες μαθητών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα. 

Ημέρα και ώρες λειτουργίας  είναι:

Κάθε Τετάρτη από 18:30  - 20:30 . Πρώην Δημαρχείο Αμπελώνα, 2Ος  όροφος. Η είσοδος από τη  Κεντρική   του Δήμου Αμπελώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6982479030

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass