Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2013 15:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:52

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

 Ένα θέατρο που τιμά την πολιτιστική ιστορία του Τύρναβου παραδόθηκε στο κοινό με ια λαμπρή τελετή εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ. Τα  εγκαίνια  έγιναν από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, την αντιπεριφεριεάρχη κ. Ρένα Καραλαριώτου και  τον δήμαρχο Τύρναβου κ. Νίκο Μαλάκο.

Μετά τον αγιασμό ακολούθησε η ξενάγηση των προσκεκλημένων και των πολιτών στους ανακαινισμένους χώρους του  Δημοτικού Θεάτρου Τύρναβου.

Στην συνέχεια ακολούθησε χαιρετισμός από τον δήμαρχο Τύρναβου κ. Νίκο Μαλάκο  ο οποίος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο  Δήμος Τυρνάβου, η πόλη του Τυρνάβου, ζει σήμερα συγκινητικές στιγμές. Το άντρο του πολιτισμού, η κοιτίδα όλων των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων , το Δημοτικό Θέατρο «ΜΑΞΙΜ», ανακαινισμένο, υπερσύγχρονο, πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις και τις προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας παρεχομένων υπηρεσιών, δίδεται ξανά στο φιλοθέατρο κοινό της Θεσσαλίας.

Ο κ. Μαλάκος τόνισε επίσης ότι  πρόκειται για μια ριζική ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό του Δημοτικού Θεάτρου, συνολικού προϋπολογισμού 560.000 ευρώ, χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας και αφορά πραγματικά ένα έργο τομή για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, μιας και η σύγχρονη λειτουργία του, με σύγχρονα μέσα ασφαλείας και ευκολίες πρόσβασης ατόμων ΑμΕα, προδίδει μια επιπρόσθετη υπεραξία στην ψυχή του Τυρναβίτικου Πολιτισμού, στην κοιτίδα των καλλιτεχνών της πόλης.

Στο ίδιο επίπεδο και οι παρεμβάσεις του  Περιφερειάρχη  Θεσσαλίας και της αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ.  Κώστα Αγοραστό και κ  Ρένα Καραλαριώτου οι οποίοι συνέβαλλαν τα μέγιστα  στην ριζική ανακαίνιση του θεάτρου, αλλά και του Τυρναβίτη στην καταγωγή βουλευτή της ΔΗΜΑΡ κ. Θωμά Ψύρρα.

Στη συνέχεια ακολούθησε συναυλία από  τη χορωδία του Δήμου Τυρνάβου με έργα του Μίκη Θεοδωράκη η οποία και καταχειροκροτήθηκε από τους παραβρισκόμενους στην κατάμεστη αίθουσα του θεάτρου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass