Γιορτή Ακτινιδίου στον Πυργετό

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2013 22:26 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:00

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΤΕΜΠΗ (Γραφείο «Ε»)

            Στηρίζοντας ένα σημαντικό προϊόν στην ευρύτερη περιοχή για 9η συνεχή χρονιά, ο Δήμος Τεμπών και η ΔΟΠΑΠΕΠΤ διοργανώνουν  την γιορτή Ακτινιδίου Πυργετού - Αιγάνης , στον ίδιο όπως κάθε χρόνο χώρο, στη διασταύρωση της Εθνικής με το δρόμο προς Πυργετό , την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 το πρωί.

 Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από τον Δήμο Τεμπών, φετινή γιορτή διοργανώνεται ένα μήνα νωρίτερα , σε μια προσπάθεια προσέγγισης των εμπόρων αγοράς του προϊόντος, δίνοντας την ευκαιρία στους παραγωγούς να διαπραγματευτούν καλύτερα  τις τιμές τους  και να προσεγγίσουν περισσότερους αγοραστές.

 Η  γιορτή, εξάλλου, έχει σκοπό να προβάλει το εξαιρετικό αγροτικό προϊόν που παράγει ο τόπος της ευρύτερης περιοχής και μάλιστα θεωρείται αρίστης ποιότητας και  συνεχίζει να  αποτελεί μια από τις  κορυφαίες  εκδηλώσεις    του   Δήμου Τεμπών.  Με την ετήσια αυτή εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος καταβάλλεται προσπάθεια για την προβολή των ακτινιδίων της περιοχής, που ξεχωρίζουν πανελλήνια για τη γεύση τους, το μέγεθος και το σχήμα τους. Η προσπάθεια αυτή φαίνεται ότι έχει επιτύχει σε μεγάλο βαθμό αφού τα ακτινίδια Πυργετού – Αιγάνης έχουν γίνει ευρύτερα γνωστά.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass