ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΠΛΟ, ΜΕΤΑΛΛΑ, ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2013 23:20 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:00

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

 

 Κυνηγετικό όπλο, ναρκωτικά χάπια, κλεμμένα μέταλλα, πολλά αντικείμενα που χαρακτηρίζονται ως κλοπιμαία και ερευνάται η προέλευσή τους, αλλά και συλλήψεις, ήταν το αποτέλεσμα, μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης, που εκτυλίχτηκε σήμερα, από το πρωί, στον Τύρναβο. Ερευνήθηκαν σπίτια και κλειστοί χώροι και παράλληλα, έγιναν μπλόκα και έλεγχοι σε οχήματα και δόθηκαν πολλές κλήσεις, παραβάσεις του ΚΟΚ.

Η περιοχή, δοκιμάζεται μήνες τώρα, από συχνά κρούσματα κλοπών τόσο σε αγροτικές περιοχές, όσο και σε σπίτια εντός της πόλης του Τυρνάβου, του Αμπελώνα και των χωριών. Οι πολίτες ζητούν να γίνεται αισθητή η παρουσία της αστυνομίας και τις νυχτερινές ώρες, οπότε τα κρούσματα κλοπών είναι εντονότερα.

 Συχνές είναι οι διαμαρτυρίες και του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου, με έδρα τον Αμπελώνα και συγκεκριμένα του προέδρου του κ. Σωτήρη Τζιούφα προς την «Ε», αλλά κυρίως προς τις αστυνομικές αρχές τις προηγούμενες ημέρες για κλοπές σε αντλιοστάσια του οργανισμού. Το χρονικό διάστημα από 10-09-2013 έως και 2-10-2013, στην ευρύτερη αγροτική περιοχή του Τυρνάβου, άγνωστοι διέρρηξαν οικίσκους αγροτικών αντλιών (γεωτρήσεις), ιδιοκτησίας του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων και αφαίρεσαν καλώδια παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς και δύο ηλεκτροκινητήρες. Η συνολική ζημιά, σύμφωνα με τον κ. Τζιούφα ξεπερνάει τα 30.000 ευρώ. Επίσημη ανακοίνωση αναμένεται σήμερα από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass