Τύρναβος: Έναρξη με αγιασμούς στους παιδικούς σταθμούς

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2013 0:57 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:07

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

 

Έγινε και επίσημα η έναρξη λειτουργίας των παιδικών σταθμών του Δήμου Τυρνάβου για τη νέα σχολική χρονιά 2013-2014. Και στους επτά παιδικούς σταθμούς, Α΄.Β΄, Eφημερίδας «Ελευθερία», Αμπελώνα, Δαμασίου, Αργυροπουλίου, Αγίας Σοφίας, οι μικροί μαθητές ,οι γονείς τους, οι παιδαγωγοί, το λοιπό προσωπικό αγιάστηκαν για  το τρέχον σχολικό έτος.

Στους αγιασμούς παραβρέθηκε ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Νίκος Μαλάκος ο οποίος ευχήθηκε καλή πρόοδο στους μικρούς μαθητές και τόνισε τη μεγάλη σημασία και φροντίδα που δίνεται από τον Δήμο για την άριστη λειτουργία των παιδικών σταθμών καθόσον η προσχολική ηλικία είναι πολύ σημαντική για την διαμόρφωση τού χαρακτήρα των παιδιών για την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων για τη μετέπειτα συνέχιση τής σχολικής τους δραστηριότητας. Με τις διαδικασίες ένταξης στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τη δράση «εναρμόνιση  οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» για ωφελούμενες μητέρες με σκοπό την απαλλαγή τροφείων και τη χρηματοδότηση των δομών, με τα μειωμένα τροφεία για τούς μη δικαιούχους προσπαθούμε να δώσουμε τη δυνατότητα στις οικογένειες των συμπολιτών να φιλοξενούνται τα παιδιά στους σταθμούς μας.

 Στη συνέχεια ο Πρόεδρος τού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Τυρνάβου» κ. Απόστολος Γκανάτσιος απηύθυνε  χαιρετισμό στους μαθητές και στους γονείς τους ευχόμενος καλή πρόοδο, καλή  υγεία ,καλή φώτιση. Τόνισε τη μεγάλη σημασία που δίνεται από τον Οργανισμό ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα στη λειτουργία των σταθμών. Με τη στελέχωση με το απαραίτητο προσωπικό  παιδαγωγούς άριστα καταρτισμένους και προσωπικό  βοηθητικών εργασιών, με την πλήρη υλικοτεχνική υποδομή φροντίζουμε και παρέχουμε άριστη ποιότητα εργασιών για την προσχολική ηλικία ώστε από τα παιδιά μας να μη λείπει  τίποτα.

Ακολούθησε ενημέρωση  από την προϊσταμένη του Οργανισμού κ. Κοκότη -Ταμπόση Θεολογία σε όλους τούς  γονείς για τους κανόνες λειτουργίας των παιδικών σταθμών του Δήμου Τυρνάβου καθώς και οδηγίες για την ομαλότερη προσαρμογή των παιδιών  και στη συνέχεια μοιράστηκε έντυπο υλικό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass