ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΝΟΥΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΕΜΠΩΝ

Γιορτή ελιάς μέσα στο Νοέμβριο

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2013 2:29 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:27
 
 
Μια ακόμα τοπική γιορτή, που μέσω της προβολής του προϊόντος θα ωφελήσει την οικονομία της περιοχής σχεδιάζουν αυτή τη φορά στους Γόννους, οι τοπικοί αυτοδιοικητικοί, φορείς και παραγωγοί, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και του δημάρχου Τεμπών Κώστα Κολλάτου.
Θα είναι η γιορτή της ελιάς, του δέντρου της ειρήνης, της αθανασίας, της γονιμότητας, της ευφορίας και της ευημερίας, ο καρπός της οποίας στην περιοχή Γόννων και στα διπλανά χωριά είναι ασυναγώνιστος ποιοτικά στο πανελλήνιο. Την πολιτική βούληση της δημοτικής αρχής αυτή η γιορτή να γίνει θεσμός, συζήτησαν προχθές, σε μια συνάντηση που έγινε στο κατάστημα των Γόννων, με τη συμμετοχή των φορέων της περιοχής, ομάδων παραγωγών και δημοτικών συμβούλων, όπου αντηλλάγησαν απόψεις σχετικά με την διοργάνωσή της, με στόχο την προώθηση του προϊόντος προς όφελος της τοπικής οικονομίας.
Η γιορτή προγραμματίζεται για τον επόμενο μήνα, θα είναι διήμερη και θα περιλαμβάνει ημερίδα με θέμα την ελιά, την εμπορία και την προστασία της, αλλά και εκδηλώσεις διαφήμισης του προϊόντος.
ΈΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
Με την ευκαιρία της έναρξης της συγκομιδής της ελιάς, στην Δημοτική Κοινότητα των Γόννων, το Λαογραφικό Μουσείο διοργανώνει έκθεση παλιάς φωτογραφίας με θέμα την ελιά στον χώρο του μουσείου, όπου εκτίθενται παλιά λιοτρίβια, παλιά εργαλεία, άλλα και νεώτερα.
Η έκθεση Φωτογραφίας θα λειτουργεί από την Κυριακή 27 Οκτωβρίου και μέχρι τα Χριστούγεννα. Ώρες λειτουργίας: Για τα σχολεία κάθε μέρα
Για το κοινό: Παρασκευή, Σαββάτο, Κυριακή από 10:00 μέχρι 13:00
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 24950-31.181, 24953-50.100, 6944-157.641.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass