ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 12-13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Κλείνουν τα Τέμπη και οι Σταθμοί διοδίων

Δημοσίευση: 06 Νοε 2013 1:20 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:42
 Στην αναστολή είσπραξης των διοδίων στους Σταθμούς Μακρυχωρίου, Πυργετού και στον Πλευρικό της Γυρτώνης προχωρά η εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» την περίοδο που πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, όπως προβλέπεται από το εγκεκριμένο πρόγραμμα Τακτικής Συντήρησης Μέτρων Βραχοπροστασίας.
Όσον αφορά στους υπόλοιπους Σταθμούς Διοδίων της εταιρίας, σημειώνεται μικρή μείωση στο Μοσχοχώρι και στους υπόλοιπους Σταθμούς οι τιμές παραμένουν ίδιες.
Στο Μοσχοχώρι η τιμή για δίκυκλα μειώνεται από 2,10 ευρώ σε 1,80, στα ΙΧ από 3,10 σε 2,60 ευρώ, στην κατηγορία 3 για φορτηγά από 7,60 ευρώ σε 6,60 και στην 4η κατηγορία από 10,70 σε 9,20 ευρώ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας «για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών, είναι απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών την Τρίτη 12 Νοεμβρίου από τις 7 (επτά) το πρωί έως και τις 8 (οκτώ) το βράδυ και την Τετάρτη 13 του μήνα από τις 7 (επτά) το πρωί έως και τις 8 (οκτώ) το βράδυ. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, καθώς και οι παρακαμπτήριες διαδρομές, θα ανακοινωθούν από την Ελληνική Αστυνομία.
Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» στο τηλέφωνο 2410 -741440 καθώς και στην ιστοσελίδα www.aegeanmotorway.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass