Υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας ο Ηρακλής Λιόλιος!

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2013 21:26 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:17

 

 

 

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

 

Την υποψηφιότητα ως επικεφαλής συνδυασμού για την διεκδίκηση του Δήμου Ελασσόνας στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε και επίσημα στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο μηχανικός Ηρακλής Λιόλιος.

Ο κ. Λιόλιος κάλεσε τους εκπροσώπους του τύπου στην ταβέρνα «Τα Φιλαράκια», όπου τους ανακοίνωσε την απόφαση του να δηλώσει «παρών» και να ηγηθεί συνδυασμού στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν, κάνοντας λόγο για «συγκρότηση ενός αξιόπιστου, ανοικτού, ακηδεμόνευτου συνδυασμού και με έντονα αυτοδιοικητικά  χαρακτηριστικά μακριά από διαπλεκόμενα, οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα».

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Ηρακλή Λιόλιου αναφέρει:

Αγαπητοί συνδημότες - συνδημότισσες,

Ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης ύστερα από την ορατή απειλή κατάρρευσης του κράτους αποκτά ιδιαίτερο βάρος και σημασία. Πρόθεσή μου είναι να συνδιαμορφώσουμε τη νέα εναλλακτική και ριζοσπαστική πρόταση για τον δήμο μας μαζί με ενεργούς και ελεύθερους πολίτες, συλλογικότητες και πολιτικές δυνάμεις που δεν συνέδραμαν με τον τρόπο τους σε αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση. Δείχνοντας εμπιστοσύνη προς τον θεσμό πρέπει απαραίτητα να ενισχύσουμε τον χαρακτήρα του δήμου μας, ως οργανισμό της κοινωνίας των πολιτών και να διαμορφώσουμε ένα πλαίσιο δημοκρατίας, αυτοτέλειας, πλήρους διαφάνειας και κοινωνικής συμμετοχής.

Στόχος μας θα είναι ένας δήμος ανοικτός και δημοκρατικός, πρωτεργάτης της κοινωνικής αλληλεγγύης και ανάπτυξης, ένας δήμος της τοπικής πολιτικής και πολιτιστικής έκφρασης και δράσης.

Με αυτές τις γενικές αρχές, οι οποίες θα εξειδικευτούν και θα αναπτυχθούν καλύτερα στο προεκλογικό πρόγραμμα, ξεκινώ σήμερα την προσπάθεια για την συγκρότηση ενός αξιόπιστου, ανοικτού, ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟΥ συνδυασμού και με έντονα ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ  χαρακτηριστικά μακριά από διαπλεκόμενα, οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα.

Σ΄ αυτήν την προσπάθεια έχουν θέση όλες και όλοι που δέχονται να ενώσουμε τις δυνάμεις για την υλοποίηση των αρχών όπως περιληπτικά αναφέρθηκαν παραπάνω.

 

Βιογραφικό Ηρακλή Λιόλιου:

 

Συνταξιούχος Ταμείου Συντάξεων Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων  /  1ος Πρόεδρος Μορφωτικού Συλλόγου Δολίχης «H Τριπολίτιδα» (Σύσταση Συλλόγου)  /  πρόεδρος Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Δολίχης  (Δολιχιακός)  /  πρόεδρος Κοινότητας Δολίχης (1986-1990)  /  Αιρετός Νομαρχιακός Σύμβουλος Επαρχίας Ελασσόνας (1990-1994)  /  Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ελασσόνας (Επικεφαλής Συνδυασμού) (1999-2003)  /  Μέλος της Διοίκησης της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Λάρισας (1999-2003)  /  Αντιπρόεδρος Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας (20/5/2010-30/9/2010).

Παντρεμένος με την Δήμητρα Μαστρογιάννη, δασκάλα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας. Έχει τρία παιδιά, τον Λιόλιο Θωμά(αρχιτέκτονα μηχανικό ΑΠΘ), την Λιόλιου Ιωάννα(πολιτικό μηχανικό ΑΠΘ) και την Λιόλιου Κατερίνα(οικονομολόγο Πανεπιστημίου Μακεδονίας ΜΒΑ ) .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass