Νέα Συντονιστική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ελασσόνας

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2013 9:23 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:19

 

  

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

 

 

Σε εσωκομματικές διαδικασίες - διεργασίες προχώρησε η Οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελασσόνα. Όπως έγινε γνωστό προσκλήθηκαν τα μέλη σε γενική συνέλευση, όπου και αναπτύχθηκαν θέσεις του κόμματος και έγινε ο απολογισμός της απερχόμενης προσωρινής Συντονιστικής Επιτροπής. Ακόμη, έγιναν προτάσεις από τα μέλη για το πώς πρέπει να δραστηριοποιηθεί η Ομάδα και ποιες θα είναι οι παρεμβάσεις στην κοινωνία της ευρύτερης περιοχής της Επαρχίας Ελασσόνας.

Ακολούθησαν αρχαιρεσίες, από όπου και προέκυψε η νέα Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ελασσόνας. Τα μέλη της, αλφαβητικά, είναι:

Βαθράκης Αθανάσιος, Γεωργιάδης Κων/νος, Γκουντρουμπής Σάκης, Καζάκης Θεόδωρος, Μπίκιας Νικόλαος, Μπουγάτσιας Κων/νος, Παπαδημητρίου Χρήστος(Συντονιστής), Σαχινίδης Σταύρος(αναπλ. Συντονιστής), Χαϊδαλής Ιωάννης.

 

Επίσης, η συνέλευση εξέλεξε και τους αντιπροσώπους για την Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι: Βαθράκης Αθανάσιος, Γκουντρουμπής Σάκης, Γεωργιάδης Κων/νος, Καριπίδης Ιωάννης, Μπουγάτσιας Κων/νος, Παπαδημητρίου Χρήστος, Σαχινίδης Σταύρος, Τζιώλας Θεόδωρος, Χαϊδαλής Ιωάννης, Φουνταρλής Γεώργιος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass