Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ:

Τακτοποιήστε τώρα τα αυθαίρετα στα παράλια

* ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2013 2:05 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:38
ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΤΕΜΠΗ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Ξεκίνησε ήδη η διαδικασία αποστολής των προστίμων διατήρησης αυθαίρετων προς τους υπόχρεους πολίτες, μετά την ανάληψη των πολεοδομικών αρμοδιοτήτων και την ολοκλήρωση της παραλαβής του αρχείου των αυθαιρέτων από τον Δήμο Τεμπών.
 Αξιοπρόσεκτο είναι το γεγονός ότι πολύ μικρό ποσοστό αυθαιρέτων κατασκευών σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προσκομιστεί στην υπηρεσία του Δήμου Τεμπών έχουν υπαχθεί στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου περί τακτοποίησης αυθαιρέτων.
Αυτά επισημαίνει μεταξύ άλλων ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολεοδομίας-Τεχνικών Έργων κ. Χρήστος Τσάτσαρης μιλώντας χθες στην «Ε» και σημειώνει επίσης ότι πολλοί ιδιοκτήτες αγνοούν την υποχρέωσή τους ή και αμελούν πολλές φορές να προσκομίσουν εγκαίρως τις δηλώσεις ένταξης στο νόμο 4178/13 ή και στον παλαιότερο ν. 4014/11, στην αρμόδια υπηρεσία δόμησης του Δήμου Τεμπών, η οποία δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ενημερωθεί, για να αναστείλει την επιβολή των προστίμων διατήρησης.
Σύμφωνα με τον κ. Τσάτσαρη, σκόπιμο είναι όσοι έχουν προβεί σε τακτοποίηση των αυθαιρέτων κατασκευών να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά υπαγωγής στον νόμο στο Γραφείο Δόμησης του Δήμου Τεμπών στον Πυργετό έτσι ώστε να ανασταλεί η επιβολή προστίμου προς αυτούς.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχετικά Άρθρα