Ο ΣΥΡΙΖΑ του Αμπελώνα καταγγέλλει τον δήμαρχο Τυρνάβου

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2013 15:55 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:38

Η οργάνωση Αμπελώνα του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή της σημειώνει πως «με αφορμή και την τελευταία (;) στοχοποίηση μέσω δικαστικής δίωξης από τον δήμαρχο Τυρνάβου ενάντια σε μέλη της Επιτροπής Αγώνα για Φθηνό Νερό, η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αμπελώνα καταγγέλλει την δημοτική αρχή Τυρνάβου για την αδιάλλακτη στάση αλλά και την μεγάλη επιμονή της, στο να επιμένει να χρησιμοποιεί την δικαστική εξουσία για να επιβάλλει στα μέλη της Επιτροπής Αγώνα για Φθηνό Νερό, τις παράλογες και άδικες αποφάσεις ως προς την αύξηση της τιμής του κυβικού μέτρου στο πόσιμο νερό.

Εδώ και τρία χρόνια, εμμένει στην απόφαση της αύξησης της τιμής του κ.μ. στο νερό, μια τιμολογιακή πολιτική η οποία είναι άδικη και επιβαρύνει δυσβάστακτα τους δημότες.

Την κρίσιμη τούτη ώρα όπου οι πολίτες σε όλη την χώρα περνάνε την χειρότερη κρίση των τελευταίων τριάντα χρόνων της μεταπολίτευσης, όπου η ανεργία έχει φτάσει στο 30%, όπου οι μισθοί και οι συντάξεις μειώνονται κατά το ήμισυ και φτάνουν στα επίπεδα της γειτονικής μας Βουλγαρίας, όπου ο κόσμος δεν μπορεί πλέον να αγοράσει τα απαραίτητα μέσα διαβίωσης, όπως φαγητό, ένδυση, θέρμανση, ρεύμα…

Την κρίσιμη λοιπόν τούτη ώρα ο δήμαρχος Τυρνάβου μάλλον ζει σε άλλη διάσταση και σε άλλο πλανήτη…. Δεν έχει καταλάβει τίποτε από όλα αυτά;  Ή λόγω της καρέκλας όπου κατέχει ακόμα, έχει τα απαραίτητα μέσα διαβίωσης;  Μπορεί βέβαια λόγω της πολιτικής  ανικανότητας να του συγχωρήσουμε πολλά, αλλά τόσα χρόνια τώρα διασύρει δημότες μέσω δικαστικούς διώξεων, με ψευδείς συκοφαντίες και με τρομοκρατικά μέσα προσπαθώντας να επιβάλλει την δυναστική του εξουσία και τόσα άλλα….

 Προσφάτως ενέκυψε και άλλη μεγάλη επιτυχία του…. Αυταρχικά, αλαζονικά και χωρίς καμία νομική συγκάλυψη, με τρομοκρατικές διαδικασίες απαγορεύει στις υπηρεσίες του Δήμου να λειτουργήσουν σωστά…. Απαγορεύει στους υπαλλήλους του να δίνουν βεβαίωση μόνιμης κατοικίας σε δημότες που έχουν οφειλές στην ΔΕΥΑΤ.

Τρομοκρατεί με αυτόν τον τρόπο ώστε να πληρώσουν οι δημότες τις οφειλές τις οποίες έχουν, όχι γιατί δεν θέλουν να πληρώσουν, αλλά γιατί συνεχίζουν να υποστηρίζουν την Επιτροπή Αγώνα για Φθηνό Νερό, ως μέτρο πίεσης ώστε να αλλάξει η τιμολογιακή πολιτική του νερού…..

Κύριε δήμαρχε, ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να εφαρμόσετε ένα τέτοιο αποκύημα της τεράστιας φαντασίας όπου διαθέτετε, και δεν έχουμε συναντήσει πουθενά σε όλη την Ελλάδα; Πώς θα αποδείξουμε εμείς οι δημότες ότι είμαστε μόνιμοι κάτοικοι, όταν δεν τηρούμε απόλυτη υποταγή σε αφεντάδες σαν εσάς; Μήπως ξεχάσατε τον όρο δημοκρατία, που τόσο πολύ μεταχειρίζεστε και γυρίσατε πίσω 150 χρόνια, όπου στον Τύρναβο έκανε κουμάντο ένας αγάς με φέσια και σαρίκια;

Έτσι λοιπόν καταλαβαίνουμε ότι η συγκεκριμένη δημοτική αρχή επένδυσε σε λάθος δρόμο… Επένδυσε στο ψέμα, μετρώντας συνεχείς αποτυχημένες πολιτικές αποφάσεις εις βάρος των δημοτών …

Για εμάς, η νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει στις επικείμενες δημοτικές εκλογές θα πρέπει να σταθεί αρωγός δίπλα στους δημότες και να μεριμνήσει για την δίκαιη παροχή  των  κοινωνικών  αγαθών, όπως το νερό, το ρεύμα, η υγεία και η κατοικία, πολύ περισσότερο σήμερα στις συνθήκες της βαθιάς ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνουμε και είναι αποτέλεσμα των μνημονιακών επιλογών και της παρούσας δημοτικής αρχής Τυρνάβου.

Γι’ αυτό η Ο.Μ. Σύριζα Αμπελώνα θα σταθεί δίπλα στους αγωνιστές δημότες που εδώ και τρία χρόνια αντιστέκονται απέναντι στην αυταρχική πολιτική του  δημάρχου και αγωνίζονται δίκαια και καθαρά.

Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε το ήδη βεβαρυμμένο σκηνικό στην τοπική αυτοδιοίκηση δίνοντας τον πλήρη ρόλο στον  απλό δημότη, ο  οποίος έχει την δύναμη να αποφασίσει για το μέλλον το δικό του και των παιδιών του, τιμωρώντας ταυτόχρονα τις αυταρχικές  πολιτικές επιλογές που εκπορεύτηκαν  πλήρως από τις μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζονται στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass