ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ .. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Παραμυθένια Χριστούγεννα στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2013 21:49 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:42

 

 

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
 

Μαγικά και παραμυθένια Χριστούγεννα στο Σπίτι του Αϊ Βασίλη  - Αρχοντικό Καράσσου, στον Τύρναβο υπόσχονται και φέτος, κόντρα την οικονομική κρίση ο Οργανισμός Μέριμνας κα η ΚΕΔΗΤ του Δήμου Τυρνάβου. Οι εκδηλώσεις αρχίζουν από σήμερα Παρασκευή στις 8 το βράδυ με συναυλία  στο χώρο του Αρχοντικού Καράσσου, με τους Legato (ομάδα πνευστών και κρουστών) και θα ολοκληρωθούν  στις 5 Ιανουαρίου του 20014.

 Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου από τις 11 το πρωί,η γιορτή ξεκινά με ένα θεότρελο πάρτυ. Τα ξωτικά και ο πιγκουίνος θα μεταμορφώσουν με τις μαγικές μπογιές τους  μικρούς και μεγάλους σε νεράιδες, πειρατές και ό,τι άλλο ονειρεύεται ο καθένας. Μαζί τους θα βρίσκεται  και ο χιονάνθρωπος tyrnavino που θα φωτογραφηθεί με όλα τα παιδιά. Το παιχνίδι, ο χορός και οι Χριστουγεννιάτικες κατασκευές σας περιμένουν.

Στις 3 το απόγευμα το πάρτυ θα συνεχιστεί στο Αρχοντικό όπου εκεί ο βρεφονηπιακός σταθμός της Κ.Ε.ΔΗ.Τ. ( Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Τυρνάβου ) θα μας παρασύρει σε ένα μαγικό ταξίδι διαγωνισμού της πιο ευφάνταστης παιδικής ευχής.

 

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί το τμήμα μοντέρνου χορού της Κ.Ε.ΔΗ.Τ. θα μας παρασύρει  να χορέψουμε σε μοντέρνους ρυθμούς. Η κ. Στέλλα Μάγγου - Καλέση θα χορέψει με τα παιδάκια της ηλικίας 5-12 ετών Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, η κ. Αλεξάνδρα Αναστασιάδη θα παρουσιάσει ένα Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα ρυθμικής γυμναστικής με παιδάκια ηλικίας 6-8 ετών, ενώ τα παιδιά του Μορφωτικού Συλλόγου και η δασκάλα τους κ. Άννα - Μαρία Τρίγκα θα χορέψουν μαζί σας.

5:00 μμ.: Δράσεις των παιδικών σταθμών του Ο.Κ.Π.Δ.Τ. ( Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Τυρνάβου ).

 

Την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου  στην κεντρική πλατεία Αμπελώνα, από τις 11.30 το πρωί περιμένουν σπαζοκεφαλιές, γρίφοι, χορός, διαγωνισμοί , κατασκευές , διαδραστικά μουσικοκινητικά παιχνίδια που θα μας οδηγήσουν σε ένα ξέφρενο πάρτι.  Μια έκπληξη περιμένει όλους, αρκεί μόνο να ο επισκέπτης να πει την πιο γλυκιά συνταγή που ξέρει.

Την ίδια μέρα το πρωί στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου θα γίνει «σεμινάριο μαγείας» για μεγάλους και μικρούς από έναν έμπειρο μάγο που έρχεται να μας μαγέψει μαζί με τα ξωτικά του. Σας  περιμένουν σπαζοκεφαλιές, γρίφοι, χοροί, μεγάλοι διαγωνισμοί ,όμορφες κατασκευές , διαδραστικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια.

Επίσης στις 6.30 το απόγευμα η παιδική χορωδία Τυρνάβου με την κ. Ζούκη Φανή θα  παρουσιάσουν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο Αρχοντικό του Άι Βασίλη. Ενορχήστρωση - πιάνο: Ζούκη Φανή,  Διεύθυνση χορωδίας: Ειρήνη Μάμου. Και αμέσως μετά συναυλία με τον Σαμαντζή Θέμη  επίσης στο Αρχοντικό του Άι Βασίλη.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass