ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΜΕΤΡΟ

Το χρήμα «ζέστανε» την αγορά του Τυρνάβου

* ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2013 19:06 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:49
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Γιορτινή ατμόσφαιρα χθες, παραμονή των Χριστουγέννων, με τους Τυρναβίτες να επισκέπτονται τα καταστήματα για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής και τα μικρά παιδιά να τραγουδούν τα κάλαντα. Ωστόσο οι αγορές, όπως και πέρυσι ήταν λιγότερες από ότι στο παρελθόν. Παρά την κρίση τον τελευταίο μήνα στον Τύρναβο έπεσαν αρκετά χρήματα «ζεσταίνοντας» την αγορά. Πρόκειται για τα 2.500.000 ευρώ που μοίρασε ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός, στους συνεταίρους που αφορά το 70% που δικαιούνται από την παράδοση των οινοποιήσιμων σταφυλιών. Επίσης ο ΑΣΕΠΟΠ έδωσε στα μέλη και ολοκληρώνει την ερχόμενη Παρασκευή τις πληρωμές με πάνω 1.000.000 ευρώ που αφορούν σε σταφύλια, ροδάκινα, αχλάδια και άλλα φρούτα. Ο ΑΣΕΠΟΠ συνολικά το τελευταίο τρίμηνο πλήρωσε στα μέλη του το ποσό των 2.300.000 ευρώ.
Σημαντική ανακούφιση της τοπικής οικονομίας του Δήμου Τυρνάβου κυρίως για αγρότες και κτηνοτρόφους η κατάθεση στους λογαριασμούς της ενιαίας ενίσχυσης, το υπόλοιπο 30% από τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης, Εξισωτικές για ημιορεινές και ορεινές περιοχές. Ποσά για την περιοχή που αγγίζει το 1.000.000 ευρώ.
Για το λόγο αυτό έντονη ήταν και οι κίνηση στις τράπεζες χθες.
Σε ό,τι αφορά στη γιορτινή ατμόσφαιρα στον Τύρναβο, τον Αμπελώνα και στα χωριά εκατοντάδες μικροί και φίλοι επισκέφθηκαν το «Χωριό του Αϊ Βασίλη» στο Αρχοντικό Καράσσου όπου εκτός από το στολισμένο Αρχοντικό με τα πολλά παιχνίδια υπάρχει και ζεστός χώρος για καφέ και χυμούς.
Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
 Με βάση τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου κ. Τάσο Ψύρρα ικανοποιητική ήταν η κίνηση στην αγορά αλλά όπως τονίζουν και οι συνάδελφοί του επαγγελματίες οι αγορές έγιναν με μέτρο και ο κόσμος βγήκε για ψώνια τις δύο τελευταίες ημέρες. Ο κ. Ψύρρας εύχεται αυτή η έντονη κινητικότητα στην αγορά του Τυρνάβου να επαναληφθεί και τις δύο τελευταίες ημέρες του χρόνου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass