ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 500.000 ΕΥΡΩ

Άρχισε να πληρώνει ο Δήμος Τυρνάβου

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2013 12:57 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:00

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

 

Ξεκίνησε και προχωρεί με ταχείς ρυθμούς η αποπληρωμή πάσης φύσεως οφειλής του Δήμου Τυρνάβου προς τρίτους από την επιχορήγηση που έλαβε ο Δήμος από το Ελληνικό δημόσιο, ύψους 3.037.000 ευρώ για την εξόφληση κάθε χρέους και την 31 Σεπτεμβρίου 2012. Ήδη αυτό το διάστημα πληρώνονται τα χρέη του έτους 2007, ενώ ετοιμάζεται η πληρωμή των χρεών του 2008 και του 2009 προς κάθε προμηθευτή και εργολάβο του Δήμου.

Συγχρόνως, έχουν δεσμευτεί και χρήματα για τις οφειλές του έτους 2006 ύψους 80.000 ευρώ, προκειμένου να εξοφληθούν και αυτά, ενώ με την πλήρη αποπληρωμή του χρέους του Δήμου, γίνονται συνεχείς προσπάθειες εκ μέρους του δημάρχου Τυρνάβου και του αντιδημάρχου Οικονομικών για την χρηματοδότηση του χρέους των Νομικών Προσώπων του Δήμου, όπως ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και η Κ.Ε.ΔΗ.Τ, με σκοπό την πλήρη αποπληρωμή του χρέους τους, έτσι ώστε να ξεχρεωθούν και αυτά.

Μιλώντας  χθες στην «Ε» ο δήμαρχος  Τυρνάβου κ. Νίκος Μαλάκος  δηλώνει ικανοποιημένος από τη ροή της εργασίας των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου Τυρνάβου και  σημείωσε με έμφαση: «Παραλάβαμε  ως νέα δημοτική αρχή από 1η Ιανουαρίου του 2011 ένα νέο «Καλλικρατικό» δήμο προερχόμενο από τους τέως  «Καποδιστριακούς» του Τυρνάβου και του Αμπελώνα με πολλά χρέη από το 2006 μέχρι  και το 2010.

Πρώτο μας μέλημα ήταν  να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά του δήμου και το κυριότερα να βρούμε τους κατάλληλους πόρους από το Ελληνικό δημόσιο και να εξοφλήσουμε όλους τους οφειλέτες ιδιώτες οι οποίοι δικαιολογημένα ζητούσαν να πάρουν τα χρήματα που δικαιούνταν Έτσι  κατορθώσαμε χωρίς να  επιβαρύνουμε το δήμο να εξασφαλίσουμε τα συγκεκριμένα χρήματα και   μέρα με τη μέρα να πληρώνουμε όσους οφείλουμε . Ήδη πλέον δήμος Τυρνάβου με τις ενέργειές μας ανέκτησε την εμπιστοσύνη των προμηθευτών.. Οι πληρωμές συνεχίζονται κανονικά και  σε  τρεις - τέσσερις μήνες θα εξοφληθούν όλοι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass