ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ημερίδα για τα παιδιά Ρομά στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 20 Απρ 2013 2:49 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:44
 
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο Τυρνάβου επιμορφωτική ημερίδα, στο πλαίσιο του έργου «Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά στις Περιφέρειες Ιονίων Νήσων, Θεσσαλίας και Δυτικής Ελλάδας».
Στην ημερίδα μίλησαν οι κ. Χαρούλα Σταθοπούλου επίκουρη καθηγήτρια ΠΤΕΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η κ. Ελένη Γκανά, λέκτορας ΠΤΕΑ, επίσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα: «Σχολιάζοντας την εμπειρία εφαρμογής του προγράμματος στα Νηπιαγωγεία της Θεσσαλίας». Επίσης οι εκπαιδευτικοί ΤΕΔ κ. Χρυσούλα Κολίτσα, Φανή Βαλαή, Στέλλα Λυγούρα, Βάλια Τσιλεδάκη και Δήμητρα Τανού με θέμα: «Εφαρμόζοντας πρακτικές στο Νηπιαγωγείο». Και η κ. Λήδα Στεργίου επίκουρη καθηγήτρια ΠΤΠΕ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων υποστήριξε τη «Διαπολιτισμική Μάθηση μέσα από τα μάτια ενός παιδιού: Δημιουργία project με αφορμή μια ταινία κινουμένων σχεδίων».
Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση. Στην ημερίδα συμμετείχαν όλα τα νηπιαγωγεία του Τυρνάβου. Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Δημήτρης Χαλούλης, οι σχολικοί σύμβουλοι κ. Κυρατσώ Τσιόπα και Αλεξάνδρα Γούλα
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι επιστημονικός σύμβουλος του προγράμματος για τις Περιφέρειες Θεσσαλίας και Ηπείρου είναι ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Χρήστος Γκόβαρης.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass