ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ

Νέα συνδετήρια οδό Λάρισας-Φαρσάλων

Δημοσίευση: 22 Απρ 2013 22:04 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:46
 

 «Πόσες, ακόμη, ανθρώπινες ζωές θα πρέπει να θρηνήσουμε στο δρόμο Λάρισας – Φαρσάλων προτού οι αρμόδιοι αναλάβουν, επιτέλους, τις ευθύνες τους και προχωρήσουν τις αναγκαίες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, ώστε ο δρόμος να γίνει πιο ασφαλής για τους χιλιάδες πολίτες, που τον χρησιμοποιούν καθημερινά;», καταθέτει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Κιλελέρ κ. Ρίζος Κομήτσας, με αφορμή το νέο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο δρόμο Λάρισας – Φαρσάλων (λίγο έξω από τη Νίκαια) με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 51χρονος άνδρας και να τραυματιστεί ένας 29χρονος.

Ο κ. Κομήτσας, τονίζει επίσης ότι: « Από την αρχή του έτους στην οδό Λάρισας – Φαρσάλων και παλαιά οδός Λάρισας Βόλου έχουν χάσει τη ζωή τους πολλοί «μάρτυρες» της τραγικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι δυο δρόμοι. Η αιματοχυσία αυτή δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί και ενώ όλοι εμείς έχουμε χάσει τον ύπνο μας, φοβούμενοι για το πότε θα συμβεί το επόμενο τροχαίο, οι υπεύθυνοι για την ανακατασκευή των δρόμων να λειτουργούν σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Νισάφι πια, η περιοχή μας δεν αντέχει άλλο αίμα στην άσφαλτο. Έπρεπε να έχουν τελειώσει, χθες, οι μελέτες για την νέα χάραξη και την ανακατασκευή της Επαρχιακής Οδού Λάρισας – Φαρσάλων και να έχουν ξεκινήσει οι παρεμβάσεις της εργολαβίας, που περιμένουν εδώ και χρόνια οι κάτοικοι δεκάδων χωριών από τη Λάρισα μέχρι τα Φάρσαλα. Πάγια θέση της δημοτικής αρχής Κιλελέρ είναι ότι ο δρόμος θα πρέπει να παρακαμφθεί δυτικά του οικισμού της Νίκαιας, όπως και των οικισμών Ν. Καρυών και Ζαππείου, η δε σύνδεση της Φαρσάλων με την ΠΑΘΕ να γίνει μεταξύ Νίκαιας και Ν. Λεύκης.

Αυτά τα έργα πρέπει τεθούν σε πρώτη προτεραιότητα από την κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την καθυστέρηση στην εκτέλεσή τους. Πρέπει να προχωρήσουν, εδώ και τώρα, οι παρεμβάσεις στην οδό Λάρισας - Φαρσάλων για να πάψουμε να θρηνούμε την απώλεια συνανθρώπων μας στην άσφαλτο ».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass