Νέα «πόρτα εξυπηρέτησης» το Κ.Ε.Π. Τσαριτσάνης

Δημοσίευση: 23 Απρ 2013 17:23 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:48

 

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

 

  

Μια ανοιχτή «πόρτα εξυπηρέτησης» σε καθημερινή βάση  για τους κατοίκους της ιστορικής κωμόπολης της Τσαριτσάνης αποτελεί πια το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών(Κ.Ε.Π.), που ήδη ξεκίνησε τη λειτουργία του.

Με μια λιτή εκδήλωση…χωρίς «τυμπανοκρουσίες», ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γιώργος Πασχόπουλος έκοψε την καθιερωμένη κορδέλα των εγκαινίων του Κ.Ε.Π. Τσαριτσάνης, που στεγάζεται στο ισόγειο του πρ. Κοινοτικού Καταστήματος. όπου λειτουργεί και το Γραφείο Διοικητικών θεμάτων της αποκεντρωμένης υπηρεσίας  του Δήμου Ελασσόνας.

Τον αγιασμό τέλεσαν οι ιερείς της Τσαριτσάνης π. Αλέξανδρος Νεζεργιώτης και π. Γεώργιος Κοντοτάσιος, με την παρουσία των αντιδημάρχων Ελασσόνας κ.κ. Νικ. Γάτσα και Μιλτ. Βαρσάμη, του πρώην αντιδημάρχου κ. Τηλέμαχου Γκαμπέτα, του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Τσαριτσάνης κ. Αχιλλέα Μητσιμπόνα, του πρώην κοινοτάρχη κ. Νικ. Τσιμπόλη, υπαλλήλων και πολιτών.

Μιλώντας ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γ. Πασχόπουλος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον πρώην κοινοτάρχη Τσαριτσάνης κ. Νίκο Τσιμπόλη για την σύσταση του Κ.Ε.Π. στη θητεία του, τον πρώην αντιδήμαρχο κ. Τηλ. Γκαμπέτα για την προώθηση των απαραίτητων ενεργειών και το σημερινό αντιδήμαρχο κ. Ν. Γάτσα για την ολοκλήρωση της όλης προσπάθειας, προκειμένου το Κ.Ε.Π. να αρχίσει να λειτουργεί. «Η λειτουργία του ΚΕΠ θα βοηθήσει στην εξυπηρέτηση των Τσαριτσανιωτών, από την Τσαριτσάνη που παραμένει μια ζωντανή κωμόπολη. Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να στηρίζει με κάθε τρόπο την Τσαριτσάνη. Σημαντικά βήματα είναι η πρόσφατη έγκριση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Ελασσόνας – Τσαριτσάνης, η δημοπράτηση για την μελέτη Δικτύου Αποχέτευσης, η στέγαση των γραφείων του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Ελασσόνας. Και τώρα έρχεται να λειτουργήσει το ΚΕΠ…», επεσήμανε, χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Ελασσόνας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στον Δήμο Ελασσόνας λειτουργούν πλέον συνολικά 7 ΚΕΠ(σε Ελασσόνα, Κρανέα, Λιβάδι, Βερδικούσια, Σαραντάπορο, Ποταμιά, Τσαριτσάνη).

Τα νέα τηλέφωνα  της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Τσαριτσάνη είναι: Γραφείο ΚΕΠ: 24930 81150  και fax: 24930 81753

Γραφείο Διοικητικών θεμάτων: 24930 81105  και φαξ:  24930 81753 .

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass