ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΓΙΑΣ - ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

«Μας αδικούν οι φωτογραφίες»

Δημοσίευση: 25 Απρ 2013 3:27 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:49
Εξηγήσεις για το θέμα καθαριότητας στον Δήμο Αγιάς δίνει με επιστολή του στην «Ε» ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αγιάς κ. Βασίλης Σμυρλής, παραθέτοντας φωτογραφικό υλικό και αναφέροντας τα εξής:
 «Με αφορμή δημοσίευμα στην εφημερίδα «Ελευθερία» την Τρίτη 23 Απριλίου 2013 με τίτλο «Εικόνες... ωχαδελφισμού!», ως Δήμος Αγιάς διευκρινίζουμε ότι «η λαϊκή αγορά καθαρίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής. Το πρωί της Δευτέρας συνεργείο καθαριότητας του Δήμου αποτελούμενο από δύο εργάτες με χορτοκοπτικά άρχισαν να κόβουν χόρτα περιμετρικά της λαϊκής.
Και μη μας πει κανείς ότι ποτέ δεν είδε -τι σακούλες, τι πλαστικά και ποτήρια από καφέδες και μπουκάλια από νερά- κρύβονται στα χόρτα και φανερώνονται όταν αυτά κοπούν.
Βρέθηκε, λοιπόν, ο συνδημότης με την πλούσια περιβαλλοντική συνείδηση και ενώ το κόψιμο των χόρτων βρισκόταν σε εξέλιξη –το συνεργείο συνέχισε την άλλη μέρα- να τραβήξει φωτογραφίες.
Δεν υποστηρίζουμε ότι όλα στην καθαριότητα λειτουργούν άψογα. Σύμφωνα με το προσωπικό που έχουμε, έξι συνολικά άτομα για όλο τον Δήμο Αγιάς, τα οποία και απασχολούνται με σύμβαση πέντε μηνών για καθαρισμούς κοινόχρηστων χώρων, κάνουμε το καλύτερο δυνατό και ματώνουμε καθημερινά για να δώσουμε ένα επίπεδο στην καθαριότητα αρκετά ικανοποιητικό. Οι εποχές που η υπηρεσία καθαριότητας διέθετε στρατιές υπαλλήλων τελείωσαν, αλλά και στρατό να είχαμε αν δεν φροντίζουμε εμείς οι ίδιοι να διατηρούμε καθαρό το περιβάλλον πάλι δεν θα μας έφτανε.
Μας αδικούν όμως και οι φωτογραφίες και το κείμενο. Ο οποιοσδήποτε, οποτεδήποτε και οπουδήποτε και στην πιο καθαρή πόλη θα μπορούσε να τραβήξει δυο – τρεις φωτογραφίες και να «φωτογραφίσει» την «αδιαφορία», πόσο μάλλον όταν μια επιχείρηση καθαρισμού βρίσκεται σε εξέλιξη».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass