Πορεία Ειρήνης στη Λάρισα

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2013 16:09 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:10

«Αγωνιστικό κάλεσμα στους εργαζόμενους, στα λαϊκά στρώματα και στη νεολαία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής για μαζική συμμετοχή στην αντιιμπεριαλιστική, αντιΝΑΤΟϊκή πορεία ειρήνης που διοργανώνει την Παρασκευή», απευθύνει η Γραμματεία Λάρισας της ΕΕΔΥΕ.

Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Ειρήνης αναφέρει ότι η εκδήλωση είναι αφιερωμένη «στον Γρ. Λαμπράκη, αγωνιστή της ειρήνης, που φέτος  συμπληρώνονται 50 χρόνια από τη δολοφονία του από το κράτος και το παρακράτος. Την περίοδο που διανύουμε, θεωρούμε πως ο λαός μας μαζί με την καθημερινή μάχη για τα εργασιακά, ασφαλιστικά, και κοινωνικά δικαιώματα, έχει υποχρέωση να πάρει αποφασιστικά μέρος στον αγώνα ενάντια στα σχέδια των ιμπεριαλιστών κατά της Συρίας και του Ιράν, για να αποτραπεί με οποιονδήποτε τρόπο, η συμμετοχή της Ελλάδας στο νέο αιματοκύλισμα που προετοιμάζεται στην περιοχή μας».

Η πορεία θα ξεκινήσει από το Μεζούρλο ( χώρος μαρτυρίου εκτελεσθέντων αγωνιστών) στις 7 μμ. Θα γίνει στάση στην κεντρική πύλη της 1ης Στρατιάς για να επιδοθεί το ψήφισμα, και ο τερματισμός στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, με ομιλία και αντιπολεμική εκδήλωση στις 9 μμ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass