Από τη λαϊκή των Φαρσάλων συνελήφθησαν στην Καρδίτσα

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2013 18:15 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:11

Συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης σε λαϊκή αγορά των Φαρσάλων. Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν χθες (14-05-2013) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, ύστερα από συντονισμένες αναζητήσεις. Πρόκειται δύο ημεδαπές ηλικίας 51 και 45 ετών κι ένας 59χρονος ημεδαπός για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες το πρωί στη λαϊκή αγορά των Φαρσάλων, οι δύο γυναίκες προσέγγισαν 62χρονο ημεδαπό και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από την τσέπη του παντελονιού του ένα πορτοφόλι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των (40) ευρώ, δύο τραπεζικές κάρτες ανάληψης χρημάτων και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο τις ανέμενε ο 59χρονος συλληφθείς και διέφυγαν. Κατά τη διαφυγή τους, οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικό του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων που βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας, ο οποίος ακολούθησε το όχημα επιβίβασής τους, όμως δεν κατάφερε να το ακινητοποιήσει, καθώς αυτό κατευθυνόμενο προς την πόλη της Καρδίτσας, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Μετά από συνεργασία του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων με το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας και συντονισμένες αναζητήσεις των δύο Υπηρεσιών, το όχημα εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα στην πόλη της Καρδίτσας, ενώ οι επιβαίνοντες συνελήφθησαν και προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων, όπου αναγνωρίσθηκαν από τον 62χρονο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass