ΣΕ ΔΡΑΣΗ Η ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Κατάληψη στη ΔΕΥΑ Αγιάς

*Διαμαρτυρία και στη ΔΕΗ

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2013 21:21 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:14

Η Λαϊκή Επιτροπή του Δήμου Αγιάς προχώρησε σε συμβολική κατάληψη των γραφείων της ΔΕΥΑ Αγιάς, υλοποιώντας την απόφαση που είχε πάρει διεκδικώντας φθηνό νερό για τους δημότες και να σταματήσουν οι διακοπές των παροχών του νερού σε όσους δημότες αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς λόγω της κρίσης.

Στην συνέχεια πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ με αφορμή την διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος που πραγματοποιήθηκε σε τοπική επιχείρηση.

Η Λαϊκή Επιτροπή του Δήμου Αγιάς θα συνεχίσει τις δράσεις της το επόμενο διάστημα. Όπως έχει ήδη αποφασίσει, θα μαζέψει τους λογαριασμούς ύδρευσης από τους δημότες για να τους καταθέσει στην δημοτική αρχή απαιτώντας να μην μετατραπεί το νερό σε εμπόρευμα, άμεση μείωση της τιμής του νερού στο κόστος του, κρατικό φορέα διαχείρισης υδάτων, να εκδίδονται οι λογαριασμοί κάθε τρίμηνο και χωρίς πάγιο, να καταργηθεί το ειδικό τέλος 80% στο νερό. Τα μέλη της δηλώνουν για μια ακόμη φορά ότι δεν θα επιτρέψουν καμιά διακοπή στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ή νερού. Καλούν τους δημότες της Αγιάς να ενημερώνουν άμεσα για κάθε απόπειρα διακοπής ρεύματος ή νερού. Και τονίζουν ότι χρειάζεται να δυναμώσει η κοινωνική αλληλεγγύη, η κοινή δράση όλων μας για να αντιμετωπιστούν τα χειρότερα που έρχονται από την πολιτική της κυβέρνησης και της δημοτικής αρχής Αγιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass