Ο 1ος γύρος της Ελλάδας με βέσπες

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2013 22:15 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:19

Τον γύρο της Ελλάδας θα κάνουν αυτό τον μήνα, οι φίλοι της Βέσπα, που διοργανώνουν τον 1ο Γύρο της Ελλάδας, περίπου 2.500 χιλιόμετρα και με συμμετοχές κι από τη Λάρισα.  Η εκκίνηση γίνεται από τον Πειραιά και στις 29 Μαΐου οι αναβάτες με τις βέσπες τους θα βρίσκονται  στη Λάρισα. Η πορεία είναι:  Πειραιάς- Κρήτη-Καλαμάτα- Πύργος- Πάτρα- Ιωάννινα- Θεσσαλονίκη- Καβάλα- επιστροφή Θεσσαλονίκη- Λάρισα- Τρίκαλα- Βόλος-Γλύφα- Ωρεοί-  Χαλκίδα- Αθήνα. 

Όπως επισημαίνει στην «Ε» το μέλος του Συλλόγου Κλασικής Μοτοσικλέτας και Βέσπας Λάρισας κ. Κων. Γράντης, η ιδέα ανήκει σε δύο παλιούς «βεσπόβιους» τον Βασίλη Γεωργάτο και Τάκη Ζώτο και με συμμετοχή του VESPA FOROUM HELLAS. Από κάθε πόλη που θα περνά η πομπή των βεσπών, θα μπορούν να προστίθενται και «βεσπόβιοι» της κάθε πόλης, οι οποίοι θα ακολουθούν, όσο διάστημα επιθυμούν. Από τον Πειραιά ξεκινά ο βασικός πυρήνας, που θα πάρει μέρος σε όλη τη διαδρομή. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ο κάθε αναβάτης θα συμμετέχει με δικά του έξοδα για καύσιμα, φαγητό, διανυκτέρευση κ.τ.λ. Ήδη οι συμμετοχές φτάνουν περίπου τις 80. Ειδικά για τους κατόχους βέσπα της περιοχής, ο κ. Κ. Γράντης ενημερώνει ότι η ομάδα θα έρθει στη Λάρισα την Τετάρτη 29 Μαΐου, από τα Τέμπη και η πρώτη στάση θα γίνει στο αρχαίο θέατρο, γύρω στις 12 το μεσημέρι.   

Ε. Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass