Πήγε να βρει το δίκιο και τον έκλεψαν!

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2013 20:08 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:22

Από τα φανάρια ξεκίνησε η ενόχληση σε βάρος 50χρονου και κατέληξε σε κλοπή σε βάρος του 4.900 ευρώ, χθες το βράδυ στα Φάρσαλα. Το ίδιο βράδυ συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας μία 40χρονη ημεδαπή, για τα αδικήματα των σωματικών βλαβών και της κλοπής σε βάρος 50χρονου ημεδαπού, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο ημεδαποί συνεργοί της, ηλικίας 17 και 22 ετών.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ οι συνεργοί της 40χρονης, οι οποίοι ήταν ακινητοποιημένοι σε ερυθρό σηματοδότη, επιβαίνοντας σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, εξύβρισαν τον 50χρονο παθόντα, ο οποίος επίσης επέβαινε σε άλλο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο. Ο παθών ακολούθησε τους δράστες, οι οποίοι στάθμευσαν το όχημά τους έξω από περίπτερο της 40χρονης, που είναι συγγενικό τους πρόσωπο κι όταν ζήτησε να μάθει την αιτία της εξύβρισης, οι δύο δράστες μαζί με τη 40χρονη του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον και ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Τότε η συλληφθείσα εκμεταλλευόμενη το συμβάν, αφαίρεσε το τσαντάκι που έφερε ο 50χρονος, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των (4.900) ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορες πιστωτικές κάρτες και κάρτες ανάληψης.

Στο σημείο προσέτρεξαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν την 40χρονη, ενώ οι άλλοι δύο δράστες διέφυγαν, επιβιβαζόμενοι στο φορτηγό αυτοκίνητο. Σε έρευνα που έγινε στο περίπτερο της 40χρονης βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο σε τυλιγμένο χαλί το χρηματικό ποσό των (1.800) ευρώ, ενώ στην κατοχή της βρέθηκε το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ. Τα χρηματικά αυτά ποσά, στο σύνολό τους (1.950) ευρώ κατασχέθηκαν κι επεστράφησαν στον παθόντα.

 Επίσης, κοντά στο περίπτερο εντοπίστηκε το τσαντάκι του παθόντα, από το οποίο έλειπαν τα χρήματα. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass