ΤΟ ΚΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ

«Υποκριτική» η τιμή στον Γ. Γάλλο

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2013 20:20 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:22

Υποκριτική χαρακτηρίζει η Τομεακή Επιτροπή Υπαίθρου Λάρισας του ΚΚΕ, την κίνηση του Δήμου Αγιάς να τιμήσει τον Γιάννη Γάλλο, τον παλιό δήμαρχο Καλλιθέας που καταγόταν από τη Μελιβοία.

Σε σχετική ανακοίνωση, με αφορμή την πρόσφατη εκδήλωση, η οργάνωση του ΚΚΕ αναφέρει: «Το Σάββατο 18 Μαΐου ο δήμος Αγιάς, έθεσε υπό τη αιγίδα του εκδήλωση προς τιμή του αξέχαστου Γιάννη Δ. Γάλλου το που για σχεδόν δύο δεκαετίες διατέλεσε δήμαρχος Καλλιθέας, ως επικεφαλής της παράταξης "Δημοκρατική Δημοτική Ενότητα", στηριζόμενος από το ΚΚΕ. Ο Γιάννης Δ. Γάλλος, αγωνίστηκε και πάλεψε για δήμους που θα στέκονταν στο πλάι του πολίτη. Πάλεψε για δήμους που δεν θα χαράτσωναν την λαϊκή οικογένεια όταν θα πήγαινε στον παιδικό σταθμό τα παιδιά της. Πάλεψε και πέτυχε, το νερό να μην είναι πανάκριβο αγαθό για τους δημότες, ενδιαφέρθηκε για τους νέους ανθρώπους, αφουγκράστηκε τη μοναξιά της τρίτης ηλικίας και πολλά άλλα που επί δημαρχίας του, έγιναν πράξη στο δήμο Καλλιθέας.

Η κίνηση αυτή του δήμου Αγιάς, είναι μάλλον υποκριτική αν αναλογιστεί κανείς τα έργα και τις ημέρες της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η σημερινή πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου Αγιάς, έχει μετατρέψει το νερό σε πανάκριβο αγαθό. Θέλει να δώσει την καθαριότητα του δήμου σε ιδιώτες. Η σημερινή δημοτική αρχή στην Αγιά δεν έχει πρόθεση να παλέψει για αύξηση των πόρων του δήμου από την κεντρική εξουσία, ούτε να διεκδικήσει να επιστραφούν τα παράνομα παρακρατηθέντα χρήματα από την κυβέρνηση, γι’ αυτό και βάζει επιπλέον φόρους, μέσω των δημοτικών τελών. Αποδείχνοντας ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά το μακρύ χέρι του κράτους, στη ζωή και στην τσέπη μας. Τα παραπάνω αρκούν για να δείξουν το χάσμα, ανάμεσα στο παράδειγμα του Γιάννη Δ. Γάλλου σαν αγωνιστή δήμαρχου από τη μια και από την άλλη της σημερινής δημοτικής αρχής στην Αγιά, που ακολουθεί πιστά την πολιτική και τις αποφάσεις της συγκυβέρνησης. Η ιδιαίτερη πατρίδα του Γιάννη Δ. Γάλλου έχει κάθε λόγο να τιμά και να θυμάται αυτόν τον άξιο δήμαρχο και επιστήμονα, έχει όμως και κάθε λόγο να γυρίσει την πλάτη στη σημερινή δημοτική αρχή. Έχει κάθε λόγο να εμπιστευτεί το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συμμαχία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass