Συντηρούντοι οι οδικοί άξονες των Φαρσάλων

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2013 21:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:36

Αυτοψία στα έργα συντήρησης που πραγματοποιούνται στα τμήματα του οδικού δικτύου από Φάρσαλα προς Δομοκό και από Φάρσαλα προς Βόλο, πραγματοποίησε η αντιπεριφερειάρχης κ. Ρένα Καραλαριώτου, συνοδευόμενη από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λάρισας κ. Χρήστο Λυτροκάπη.

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Καραλαριώτου ενημερώθηκε από τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας κ. Γ. Στεργιούλα για την πορεία των εργασιών και έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές για την ομαλή και έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών.

Στον δρόμο από Φάρσαλα προς Δομοκό ολοκληρώθηκε η συντήρηση του οδικού δικτύου  σε συνολικό μήκος 2 χλμ περίπου.  Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στις στροφές πριν τον οικισμό Βρυσσιά, όπου το οδόστρωμα ήταν σε ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση, με αποτέλεσμα κατά τους χειμερινούς μήνες ιδιαίτερα να υπάρχει αυξημένη επικινδυνότητα της διέλευσης λόγω μεγάλης ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Στη συνέχεια, η αντιπεριφερειάρχης μετέβη στον δρόμο από  Φάρσαλα προς Βόλο  όπου πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης σε διάφορες θέσεις κατά μήκος της οδού. Η μεγαλύτερη παρέμβαση πραγματοποιήθηκε στο τελευταίο χιλιόμετρο του δρόμου, στα όρια με την Π.Ε. Μαγνησίας, όπου υπήρξαν έντονες καθιζήσεις, ενώ δεύτερο τμήμα των παρεμβάσεων ήταν πριν την είσοδο του χωριού Αμπελιά, στο ύψος της ΔΕΣΦΑ.

Η χρηματοδότηση των παρεμβάσεων έγινε μέσω των ΚΑΠ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και συγκεκριμένα μέσω του έργου «Συντήρηση εθνικού οδικού δικτύου», συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ με ανάδοχο την εταιρία «Στεργιούλας ΑΕ», ενώ εντός του Ιουνίου θα συνεχιστούν εργασίες συντήρησης και σε άλλα τμήματα του εθνικού οδικού δικτύου όπου έχουν εντοπιστεί προβλήματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass