ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΥΨΟΥΣ 570.000 ΕΥΡΩ

Νέες πλατείες σε Τύρναβο - Πλατανούλια

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2013 17:14 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:03

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Σε σημαντικά έργα ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων  και  αναβάθμισης συγκεκριμένων περιοχών πραγματοποιεί ο Δήμος Τυρνάβου, με σκοπό  την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών.

Αναλυτικότερα θα γίνει αναβάθμιση των πλατειών στη συνοικία Μεσοχώρι στην πόλη του Τυρνάβου, καθώς και κατασκευή νέων πλατειών στα Πλατανούλια και στην περιοχή ΘΕΨΥΠΑ Τυρνάβου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

 Μιλώντας στην «Ε» ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Νίκος Μαλάκος τόνισε:  «Οι αναπλάσεις πλατειών και η κατασκευή σύγχρονων χώρων ψυχαγωγίας και ανάπαυλας στον Τύρναβο και στα Πλατανούλια αποτελούν πρωτοποριακές κατασκευές, με στόχο την ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών αλλά και τη δημιουργία σύγχρονων υποδομών και ζωνών πρασίνου εντός των οικισμών. Η ταυτόχρονη δε κατασκευή καινούριων παιδικών χαρών, σε συνδυασμό με τη φύτευση δένδρων και λουλουδιών, που ταιριάζουν με την Τυρναβίτικη χλωρίδα, αλλά και η φωταγώγηση των πλατειών με κολώνες φωτισμού από ηλιακή ενέργεια, αναδεικνύουν την προστασία του περιβάλλοντος σε πρώτιστο και κύριο μέλημα της Δημοτικής Αρχής, με παράλληλο σεβασμό προς τον πολίτη. Έτσι, ύστερα από πολύ κόπο και με την πολύτιμη συμβολή της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, η κατασκευή και ανάπλαση των τριών πλατειών στον Δήμο Τυρνάβου, συνολικού προϋπολογισμού 570.000 Ευρώ (μέσω ΕΣΠΑ), αποτελεί καίρια συμβολή στην ποιοτική αναβάθμιση των οικισμών του Δήμου, αλλά και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, με σεβασμό πάντοτε προς το περιβάλλον».

Υπεύθυνοι  για το έργο είναι οι μηχανικοί του Δήμου Τυρνάβου κ. Βασιλική Ξάνθου και οι κ. Νίκος Παπαδούλης και Γιάννης Πετράκης.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass