Η Ενωση Αστυνομικών Λάρισας για αιμοδοσία – ναρκωτικά

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2015 11:53

Από την Ενωση Αστυνομικών Λάρισας ανακοινώνεται ότι «την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2015 στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η τακτική αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας υπέρ της Τράπεζας Αίματος της ΕΛ.ΑΣ.. Η ανταπόκριση των συναδέλφων υπήρξε για ακόμη μια φορά θετική, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 82 μονάδες αίματος.  

   Το Σωματείο μας διοργανώνει δύο τακτικές αιμοδοσίες, τη μια κάθε Οκτώβριο τιμώντας την εορτή του Προστάτη Αγίου μας και την άλλη πριν την εορτή του Πάσχα. Ανάλογα δε με τις ανάγκες και μετά από αίτημα του τοπικού Κέντρου Αιμοδοσίας, διοργανώνει και έκτακτες αιμοδοσίες. Συνολικά προσφέρουμε στη τράπεζα αίματος του Σώματος 250 και πλέον μονάδες αίματος κατ’ έτος!

Ευχαριστούμε το προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας για την άψογη, πολυετή, συνεργασία μας, καθώς και όλους τους συναδέλφους οι οποίοι αφιέρωσαν δέκα λεπτά από το χρόνο τους δίνοντας ζωή με το αίμα τους.

   Κάνουμε έκκληση σε όσα μέλη του Σωματείου και συμπολίτες μας δεν έχουν δώσει αίμα, να γίνουν άμεσα εθελοντές αιμοδότες, προσφέροντας το πολύτιμο αυτό αγαθό στο συνάνθρωπο τους!»

Επίσης η ΕΑΛ με ανακοίνωσή της «εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, για τη σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών στη κατοχή των οποίων βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους περίπου 1.600 γραμμαρίων.

   Οι συνάδελφοί μας εκτέλεσαν τον καθήκον τους με ζήλο και αποφασιστικότητα, εργαζόμενοι σκληρά, πέραν του ωραρίου τους, δίνοντας ένα αποφασιστικό χτύπημα στο κύκλωμα του θανάτου, κάνοντας μας για ακόμα μια φορά υπερήφανους!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass