ΕΛΜΕ Λάρισας: «Αναρτήθηκαν οι Πίνακες»

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2015 16:13

Η ΕΛΜΕ ν. Λάρισας με ανακοίνωσή της σημειώνει πως «έχοντας καλέσει επανειλημμένα, είτε εγγράφως είτε με παραστάσεις στη ΔΔΕ Λάρισας ,στο ΠΥΣΔΕ ν. Λάρισας και στην ΠΔΕ Θεσσαλίας, το Διευθυντή Δ/θμιας Εκπαίδευσης, να αναρτήσει στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας στα πλαίσια της νομιμότητας και της διαφάνειας, τους πίνακες με τα συνολικά μόρια και τις προτιμήσεις σχολείων όλων των συναδέλφων που πήραν μέρος στην διαδικασία των τοποθετήσεων για την κάλυψη των λειτουργικών κενών, αισθάνεται δικαιωμένη, αφού από την Τρίτη 13 Οκτωβρίου άρχισε η ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης.

Θεωρούμε σημαντική κατάκτηση και παρακαταθήκη για όλους τους εκπαιδευτικούς τη συγκεκριμένη επίτευξη και διαβεβαιώνουμε τους συναδέλφους ότι η προσπάθεια για την ηλεκτρονική ανάρτηση όλων των διαδικασιών που σχετίζονται με τοποθετήσεις συναδέλφων σε επιτροπές και κενά σχολείων για διοικητικό έργο θα συνεχιστεί. Οι κατακτήσεις με αγώνες επιτυγχάνονται».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass