Μπαράζ επαφών Απ. Καλογιάννη με υπουργούς

Δημοσίευση: 02 Νοε 2015 16:40

Σειρά επαφών και συναντήσεων με κυβερνητικούς αξιωματούχους για θέματα που αφορούν το Δήμο , είχε την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Ειδικότερα, ο κ. Καλογιάννης συνάντησε τον υπουργό Πολιτισμού κ. Αριστείδη Μπαλτά, με τον οποίο συζήτησε για το θέμα του Α’ Αρχαίου Θεάτρου της πόλης αλλά και για την υποψηφιότητα της Λάρισας για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021.

Επίσης, ο δήμαρχος Λαρισαίων συναντήθηκε και με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου. Στη συνάντηση συζητήθηκε η πιθανή προοπτική παραχώρησης αποθηκών του ΕΘΙΑΓΕ στο Δήμο, με τον κ. Καλογιάννη να καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις.

Συνάντηση είχε ο κ. Καλογιάννης και με τον υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιάννη Μπαλάφα για ζητήματα που αφορούν συνολικά στο θέμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τέλος ο δήμαρχος συναντήθηκε και με τον επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων κ Ευαγ. Καπετάνιο κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε το θέμα του Τοπικού Σχεδίου διαχείρισης αποβλήτων του Δήμου Λαρισαίων.

Σημειώνεται ότι στη συνάντηση του δημάρχου με τον κ. Μπαλτά συμμετείχε η βουλευτής Λάρισας κ. Αννα Βαγενά και στη συνάντηση με τον υπουργό κ. Β. Αποστόλου, ο βουλευτής κ. Νίκος Παπαδόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass