Συζήτηση για την ενίσχυση της «Ιπποκράτειας ιδέας»

Δημοσίευση: 18 Νοε 2015 18:26

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθηγητής Γιάννης Στεφανίδης επισκέφτηκε εθιμοτυπικά τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Καλογιάννη.  

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Στεφανίδης εξέθεσε θέματα του Τμήματος Ιατρικής και ευχαρίστησε το κ. Καλογιάννη για  την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου κυρίως στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του κτιρίου της Ιατρικής στη Βιόπολη.

 
Η προγραμματισμένη συνάντηση έγινε παρουσία του προέδρου του συλλόγου «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα» κ. Ρ. Χαλιαμπάλια, ο οποίος από τη σειρά του έθεσε θέματα που αφορούν τον συντονισμό των δράσεων για την ανάπτυξη της Ιπποκρατικής Ιδέας στη Λάρισα.

Ειδικότερα συζητήθηκε η συνδιοργάνωση από τον σύλλογο "Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα", το Τμήμα Ιατρικής και τον Δήμο Λαρισαίων μιας «Ιπποκράτειας» ημερίδας στην πόλη της Λάρισας και η αναμόρφωση του μουσειακού χώρου που βρίσκεται στο μνημείο του Ιπποκράτη.

Ο πρόεδρος του συλλόγου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Λαρισαίων και τις υπηρεσίες του Δήμου για τις ενέργειες τους για την αποκατάσταση της λειτουργικότητας του  χώρου. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass