Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νεαροί Λαρισαίοι οι «εμπρηστές» του 8ου Παιδικού Σταθμού

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2015 11:31

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών Λαρισαίων προχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας με αφορμή την απόπειρα εμπρησμού στον 8ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό.

Πριν από λίγο από την ΕΛ.ΑΣ. ανακοινώθηκε ότι «εξιχνιάσθηκε, έπειτα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, απόπειρα εμπρησμού σε Δημοτικό Παιδικό Σταθμό, που έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (03-12-2015) στη Λάρισα.

Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και επισταμένες έρευνες της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ταυτοποίηθηκαν οι δράστες, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες το βράδυ.

Πρόκειται για τέσσερις ημεδαπούς, ηλικίας 18, 17, 17 και 25 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εμπρησμού, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παραβάσεις σχετικές με εκρηκτικές ύλες.

Ειδικότερα, οι τέσσερις ημεδαποί χθες τα ξημερώματα, διέρρηξαν την είσοδο του Παιδικού Σταθμού και προσπάθησαν ανεπιτυχώς να προκαλέσουν πυρκαγιά στο εσωτερικό του με τη ρίψη τριών γυάλινων φιαλών, που περιείχαν εύφλεκτο υλικό».

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Gallery άρθρου

Σχετικά Άρθρα