ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ:

«Αποχωρήστε οικειοθελώς από το κτίριο»

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2015 8:27

ΝΑ «αποχωρήσουν οικειοθελώς» από το κτίριο της οδού Τζαβέλλα καλεί τους καταληψίες, το Δ.Σ. του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας. Μέλη της «κατάληψης Ντουγρού» κατέλαβαν το τριώροφο εγκαταλελειμμένο κτίριο στις 29 Νοεμβρίου τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «αποφασίσαμε να μετατρέψουμε έναν εγκαταλελειμμένο χώρο σε έναν ανοιχτό, δημόσιο και κοινωνικό χώρο».

Για το ίδιο θέμα από το Γηροκομείο ανακοινώθηκε πως «το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας αναφορικά με την κατάληψη οικοδομής ιδιοκτησίας του Ιδρύματος επί της οδού Τζαβέλλα 52, αποφασίζει να ενημερώσει διά του Τύπου για τα εξής:

Η παραπάνω αναφερόμενη οικοδομή δεν είναι δημόσιο κτίσμα. Πρόκειται για ιδιωτικό κτίριο, κληροδότημα προς το Γηροκομείο, το οποίο είναι δεσμευμένο να το αξιοποιήσει προκειμένου να αποκομίσει έσοδα για τη λειτουργία του. Το υψηλό κόστος ανακατασκευής και η περί των ακινήτων περιρρέουσα κατάσταση δεν επέτρεψαν την αξιοποίησή του μέχρι τώρα.

Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων του Ιδρύματος προέρχονται από την εκμετάλλευση της περιουσίας του συνεπώς οποιαδήποτε παρακώλυση ως προς αυτό δυσκολεύει σημαντικά τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών στους ηλικιωμένους του, ζητά από τους καταληψίες να αποχωρήσουν με τη θέλησή τους από το παραπάνω αναφερόμενο κτίριο» καταλήγει η ανακοίνωση του Γηροκομείου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass