Αλλαγές στην αποκομιδή των απορριμμάτων λόγω εορτών

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2015 19:45

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η Υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, αντιλαμβανόμενη την αναγκαιότητα παροχής υπηρεσιών καθαριότητας υψηλότερου επιπέδου, θα προβεί σε αλλαγές των προγραμμάτων αποκομιδής ώστε να ανταπεξέλθει στην αυξημένη κίνηση στο εμπορικό κέντρο της πόλης, αλλά και σε όλη την έκταση του Δήμου Λαρισαίων. Στο πλαίσιο αυτό θα ισχύσουν τα ακόλουθα: Τα συνήθη προγραμματισμένα πρωινά δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων των συνοικιών της Πέμπτης θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη, καθώς και τα αντίστοιχα προβλεπόμενα της Παρασκευής θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη (παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς).

Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα εργαστεί αυξημένη η απογευματινή βάρδια αποκομιδής καλύπτοντας και τα δρομολόγια της νυχτερινής βάρδιας για την αποκομιδή στο ευρύτερο κέντρο της πόλης.

Σάββατο και Κυριακή 26-27 Δεκεμβρίου καθώς και 02-03 Ιανουαρίου η Υπηρεσία θα εργαστεί με επιπλέον (από τα συνήθη Σαββατοκύριακα) αριθμό δρομολογίων καλύπτοντας τις ανάγκες αποκομιδής κεντρικών τομέων της πόλης.

Τις ημέρες που θα ισχύει το εορταστικό ωράριο: Η Υπηρεσία θα εργάζεται με αυξημένο προσωπικό οδοκαθαρισμού καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας (έως και τις απογευματινές ώρες με το κλείσιμο της αγοράς), κυρίως στο εμπορικό κέντρο, κεντρικούς δρόμους, πλατείες, αλλά και όπου αλλού κρίνεται αναγκαίο.

Προκειμένου να διατηρήσουμε το κέντρο και τις συνοικίες της πόλης καθαρές, παρακαλούνται όλοι οι συμπολίτες να μη βγάζουν απορρίμματα, ανακυκλώσιμα υλικά και ογκώδη προς αποκομιδή τόσο την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ για τα Σαββατοκύριακα οι κάτοικοι των συνοικιών θα πρέπει να επιδείξουν αυξημένη υπευθυνότητα ρίχνοντας στους κάδους μόνο ότι δεν μπορούν να αποθηκεύσουν προσωρινά στις οικίες τους.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης ευχαριστεί εκ των προτέρων τους δημότες για την κατανόησή τους και για την βοήθειά τους στην προσπάθεια όλων για τη διατήρηση της καλής εικόνας της πόλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass