Εκπαιδεύονται οι εργαζόμενοι των παιδικών σταθμών

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2015 15:15

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά, πρόγραμμα Συμβουλευτικής υποστήριξης και Εκπαίδευσης απευθυνόμενο σε όλους τους εργαζόμενους των παιδικών σταθμών του Δήμου Λαρισαίων. Η συμμετοχή των ωφελουμένων είναι δωρεάν και οι ομάδες λαμβάνουν χώρα στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Λαρισαίων Αιόλου 4, (η δομή βρίσκεται στο πρώην Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων).

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν συνολικά πενήντα εργαζόμενοι και η χρονική διάρκεια ορίζεται έως και τον Ιούλιο του 2016 (εξήντα τέσσερις εκπαιδευτικές ώρες). Η έναρξη των ομάδων πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα στις 19, 24 και 26 Νοεμβρίου με τη δημιουργία τριών ομάδων αντίστοιχα, δύο εκπαίδευσης και υποστήριξης και μία συμβουλευτικής και δυναμικής ομάδων, με δυνατότητα έναρξης και τρίτου κύκλου για το έτος 2016-2017.

Επιπρόσθετα, λόγω των ιδιαίτερων κοινωνικοοικονομικών δυσκολιών, παρέχεται η δυνατότητα και εξατομικευμένων συναντήσεων σε όποιον εκ των εργαζομένων κριθεί αναγκαίο. Υπεύθυνες συντονίστριες του προγράμματος είναι οι Νημά Βασιλική, Ψυχολόγος, Φουλούλη Στέλλα, Ψυχολόγος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass