Στη διάσκεψη του Βερολίνου ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2016 13:30

Ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης συμμετείχε ως εκπρόσωπος του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών ύστερα από πρόσκληση του Υπουργείου Εξωτερικών, σε Διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο με θέμα: «Συνδεσιμότητα Εμπορίου και Επενδύσεων» στις 18 και 19 Μαΐου 2016, παρουσία του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Δημήτρη Μάρδα.

Η διάσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Οργανισμού για την Ασφάλεια και Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε η γερμανική Προεδρία ΟΑΣΕ 2016, με στόχο τη συζήτηση πρακτικών ζητημάτων που άπτονται της συνδεσιμότητας του εμπορίου και των επενδύσεων και της άρσης των εμποδίων στις εμπορικές συναλλαγές.

Οι επιμέρους ενότητες που αναπτύχθηκαν στην Διάσκεψη κυρίως επικεντρώθηκαν σε θέματα όπως οι διάδρομοι μεταφορών, η χρηματοδότηση υποδομών, η διευκόλυνση εμπορίου και η χρηστή διακυβέρνηση, η ενεργειακή ασφάλεια, καθώς και η ψηφιακή και περιφερειακή συνδεσιμότητα.

Ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης τόνισε πως ήταν ιδιαίτερη τιμή για τον Σύνδεσμο η συμμετοχή στην Διάσκεψη αυτή η οποία άνοιξε νέους ορίζοντες για την επιχειρηματική κοινότητα της Θεσσαλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass