Δυνατές προσφορές με -50%

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2016 18:35

Τα καλύτερα και ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι free! Έτσι για άλλη μια φορά το Beauty Free, το δημοφιλές κατάστημα καλλυντικών, κέντρισε το ενδιαφέρον των καταναλωτών με την πιο free προσφορά: -50% σε όλα τα είδη κομμωτηρίου, περιποίησης μαλλιών, styling, σαμπουάν, βαφές μαλλιών, αφρόλουτρα και είδη προσωπικής υγιεινής.

Ήδη εδώ και μία εβδομάδα, πλήθος νεανικού κόσμου από τη Λάρισα αλλά και όλη τη Θεσσαλία επωφελήθηκε όχι μόνο από τις χαμηλές τιμές των προϊόντων αλλά και από τη μοναδική προσφορά αγοράζοντας προϊόντα των μεγαλύτερων εταιριών του χώρου της ομορφιάς στη μισή τιμή!

Το καλοκαίρι είναι πια προ των πυλών και σας περιμένει να βγάλετε έξω τον πιο όμορφο εαυτό σας. Ετοιμαστείτε με προϊόντα περιποίησης μαλλιών, αποσμητικά, αφρόλουτρα, σαμπουάν κ.α. όλα στη μισή τιμή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Beauty Free έχει προχωρήσει σε τέτοια μεγάλη προσφορά. Είναι σίγουρα όμως το μοναδικό κατάστημα που μπορεί και το κάνει. Το Beauty Free θα συνεχίσει την προσφορά -50% μέχρι και την Τετάρτη 1 Ιουνίου και υπόσχεται ακόμη περισσότερες εκπλήξεις και εκπτώσεις σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass