ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Νέα εποχή για τα καταστήματα Vodafone

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2016 11:00

Μια νέα εποχή για τα καταστήματα Vodafone, η οποία υπόσχεται στους Έλληνες καταναλωτές μια αξεπέραστη και υψηλής ποιότητας εμπειρία, εγκαινιάζει η Vodafone Ελλάδος.

Η Vodafone προχωρά στην υλοποίηση ενός σημαντικού επενδυτικού πλάνου σε ολόκληρο το δίκτυό της, υλοποιώντας συνεχείς επενδύσεις σε πρωτοποριακές και καινοτόμες τεχνολογίες, στα καταστήματα και στους ανθρώπους της.

Ήδη, η εταιρία έχει ανακαινίσει δεκάδες καταστήματά της σε ολόκληρη τη χώρα και συνεχίζει την ανανέωση και των υπολοίπων, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλο και περισσότερους πελάτες να ζήσουν τη νέα εμπειρία των καταστημάτων Vodafone.

Μέσα από αυτές τις επενδύσεις, η Vodafone στηρίζει τους συνεργάτες της και την τοπική επιχειρηματικότητα, έχοντας ως στόχο να συμβάλει στην ενδυνάμωση της ανάπτυξης της περιφέρειας, την τόνωση της αγοράς και την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των καταναλωτών σε θέματα τεχνολογίας μέσα από μία μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης.

Η νέα εποχή για τα καταστήματα Vodafone είναι αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας της εταιρίας για ένα υψηλής ποιότητας δίκτυο καταστημάτων τα οποία λειτουργούν ως σημεία αναφοράς, με καινοτόμα προϊόντα και εργαλεία, μοναδικές προσφορές και αξιόπιστες υπηρεσίες, ενώ ξεχωρίζουν για την καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης.

Τα ανακαινισμένα καταστήματα Vodafone έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων τελευταίας τεχνολογίας, εύκολα και γρήγορα. Με αναβαθμισμένο και μοντέρνο σχεδιασμό τα καταστήματα Vodafone προσφέρουν ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον, ενώ αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες εξυπηρέτησης (digital screens, live devices, e-signature) δίνουν στους πελάτες περισσότερες δυνατότητες.

Μία από τις καινοτομίες των καταστημάτων είναι η Ομάδα Internet Vodafone, η οποία δημιουργήθηκε για να είναι κάθε μέρα κοντά σε όλους όσοι θέλουν να ανακαλύψουν τις απεριόριστες δυνατότητες επικοινωνίας που προσφέρει η Vodafone και να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητες του smartphone ή του tablet τους.

Η Oμάδα Internet Vodafone βοηθά τους πελάτες να μετατρέψουν τις συσκευές τους σε πραγματικά εργαλεία. Όποιος το επιθυμεί μπορεί με τη βοήθεια των Internet Specialists να επιλέξει το κατάλληλο κινητό, tablet & αξεσουάρ για τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά του ή να ρυθμίσει πλήρως τη συσκευή του, εγκαθιστώντας το τελευταίο λογισμικό και να μεταφέρει επαφές, φωτογραφίες, μουσική ή ό,τι άλλο θελήσει ή ακόμα να ανακαλύψει και να εγκαταστήσει τις εφαρμογές που του ταιριάζουν.

Επίσης, η Ομάδα Internet Vodafone βοηθά τους πελάτες της Vodafone να εξοικειωθούν με την χρήση του mobile internet, ενώ παρέχει την υπηρεσία Vodafone Check&Go, που περιλαμβάνει διαγνωστικό έλεγχο Smartphones Tablets, ώστε να εντοπιστεί οποιοδήποτε πρόβλημα και να επιλυθεί άμεσα. Μάλιστα, με το Vodafone Check&Go το 90% των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συσκευές, βρίσκει άμεσα λύση, ενώ για το υπόλοιπο 10% των περιπτώσεων που δεν μπορεί να επιλυθεί μέσω της υπηρεσίας Vodafone Check&Go, η συσκευή αποστέλλεται στο service και η Vodafone παρέχει στους πελάτες της μια συσκευή ίδιου λειτουργικού συστήματος, για όσο χρόνο παραμείνει εκεί.

Μία άλλη καινοτομία των καταστημάτων Vodafone είναι τα Vodafone Tech Learnings. Πρόκειται για μια σειρά δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων πάνω στα πιο δημοφιλή και επίκαιρα θέματα επικοινωνίας και τεχνολογίας, με έμφαση στο mobile internet και στη χρήση smartphones και tablets, αλλά και με θέματα όπως η ασφάλεια στο Διαδίκτυο, η ψηφιακή φωτογραφία, το «έξυπνο σπίτι», η χρήση των διαφορετικών λειτουργικών συστημάτων κτλ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass