ΓΙΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛEΙΑΣ

Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων από το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2017 15:34

Αιτήσεις για προγράμματα «Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφάλειας σε επιχειρήσεις Β’ και Γ’ κατηγορίας - Προγράμματα 2016» δέχεται το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ. Ο νόμος 3850/2010, σύμφωνα με ανακοίνωση του παραρτήματος Θεσσαλίας του Κέντρου παρέχει τη δυνατότητα σε εργοδότες επιχειρήσεων που ανήκουν στη Β’ και Γ’ Κατηγόρια επικινδυνότητας και δεν επιθυμούν να αναθέσουν καθήκοντα τεχνικού ασφάλειας σε άτομο εκτός της επιχείρησης ή να κάνουν σύμβαση με εξωτερικές Υπηρεσίες Προστασίας και Πρόληψης να επιμορφωθούν και να αναλάβουν καθήκοντα Τεχνικού Ασφάλειας στην επιχείρησή τους, εφόσον έχουν τα κατάλληλα προσόντα. Πιο συγκεκριμένα, μπορούν να λάβουν μέρος σε προγράμματα επιμόρφωσης:


- εργοδότες εφόσον απασχολούν λιγότερους από 50 εργαζόμενους
- εργαζόμενοι που απασχολούνται με πλήρες ωράριο σε επιχειρήσεις με λιγότερα από 50 άτομα εφόσον έχουν τα τυπικά προσόντα που προβλέπονται (Πτυχίο τεχνικής ειδικότητας και οκτώ χρόνια τουλάχιστον από την απόκτηση του τίτλου σπουδών)
Οι επιχειρήσεις εντάσσονται στις κατηγορίες  Β’ ή Γ’ επικινδυνότητας σύμφωνα με την επαγγελματική τους δραστηριότητα. Οι ώρες κατάρτισης είναι 35 και 10 αντίστοιχα. Μετά το πέρας της κατάρτισης οι συμμετέχοντες  θα παραλάβουν βεβαίωση παρακολούθησης η οποία τους πιστοποιεί ως Τεχνικούς Ασφαλείας στις επιχειρήσεις τους. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Παράρτημα Θεσσαλίας στη Λάρισα 2410-579876-7, e-mail: larisa@kekgsevee.gr.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass