Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνέλευση, εκλογές και πίτα εγκαταστατών ανελκυστήρων

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2018 16:34

Την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών και τις εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών στα όργανα του συνδέσμου πραγματοποιούν την επόμενη Κυριακή 18 Μαρτίου στο Επιμελητήριο Λάρισας οι αδειούχοι εγκαταστάτες - συντηρητές ανελκυστήρων Κεντρικής Ελλάδος.

 Τη συνέλευση, που θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί, στον 2ο όροφο του κτιρίου, πέραν των τυπικών θεμάτων (διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του Δ/Σ, προϋπολογισμός) θα απασχολήσουν τα ζητήματα αναβάθμισης και πιστοποίησης των ανελκυστήρων, ενώ θα παρευρεθούν ο πρόεδρος και ο γ. γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεώργιος Βλασόπουλος και Παύλος Μαμμωνάς αντίστοιχα.

Μετά το πέρας της συνέλευσης θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου 7μελούς Δ.Σ., των αντιπροσώπων στην κλαδική και τοπική Ομοσπονδία καθώς και της Ελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη τριετία και θα ακολουθήσει δεξίωση στον εντευκτήριο του Επιμελητηρίου όπου θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα και θα απονεμηθούν αναμνηστικές πλακέτες σε συναδέλφους που έχουν συνταξιοδοτηθεί.

Σχετικά Άρθρα