ΣΥΜΜΕΤEΧΕΙ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Η τράπεζα Πειραιώς και στο νέο "Eξοικονομώ"

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2018 15:18

  Η Τράπεζα Πειραιώς με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των ελληνικών νοικοκυριών, αναφορικά με την βελτίωση της ενεργειακής κατηγορίας και αναβάθμισης των κατοικιών  με ταυτόχρονη μείωση του λειτουργικού κόστους και εξοικονόμησης εξόδων, συμμετέχει δυναμικά στο  νέο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ». 

Η Τράπεζα με ηγετική παρουσία στο «Εξοικονόμηση Κατ΄Οίκον Ι» ,έχει σχεδιάσει και προσφέρει στο νέο πρόγραμμα ένα ολοκληρωμένο πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών στην κατεύθυνση ολιστικής υποστήριξης στους υφιστάμενους και νέους πελάτες της, το οποίο περιλαμβάνει τα εξής:
•Κάλυψη έως και 100% της ιδιωτικής συμμετοχής με την παροχή επιδοτούμενου στεγαστικού δανείου (η επιδότηση αφορά στο 100% του επιτοκίου και παρέχεται από το Πρόγραμμα), χωρίς εμπράγματες εξασφαλίσεις και λοιπά έξοδα για τον Ωφελούμενο.
• Κάλυψη τυχόν πρόσθετων δαπανών που δεν εντάσσονται ή υπερβαίνουν τον επιλέξιμο προϋπολογισμό, με τη χορήγηση χαμηλότοκων Green καταναλωτικών  και επισκευαστικών δανείων με ευνοϊκούς όρους.
• Δώρο 10.000 yellows με την ολική εκταμίευση του επιδοτούμενου δανείου, στα Μέλη του  Προγράμματος Επιβράβευσης yellow.
• Συνεχή και άμεση υποστήριξη, σχετικά με την παροχή διευκρινίσεων και επίλυση αποριών,  μέσω όλων των Καταστημάτων του Δικτύου της, στην ιστοσελίδα www.piraeusbank.gr/exoikonomisi, αλλά και της υπηρεσίας Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Τράπεζας στο 18 28 38 ή στο 210.3288000.
Η Πειραιώς, δεσμεύεται να συμμετέχει ενεργά, παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο ,σε κάθε δράση που ενισχύει την Ελληνική Οικονομία και βελτιώνει το επίπεδο διαβίωσης της κοινωνίας, με ανθρώπινη και περιβαλλοντική ευαισθησία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass