Νέος προορισμός μόδας και ψυχαγωγίας στη Λάρισα

ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΤΟ "FASHION CITY OUTLET" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2018 22:08
Από τη χθεσινή παρουσία του νέου φιλόδοξου επενδυτικού εγχειρήματος των στελεχών της "Sonae Sierra" και "Bluehouse" στο εκπτωτικό κέντρο Από τη χθεσινή παρουσία του νέου φιλόδοξου επενδυτικού εγχειρήματος των στελεχών της "Sonae Sierra" και "Bluehouse" στο εκπτωτικό κέντρο

Τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του το νέο  εκπτωτικό κέντρο της Λάρισας "FASHION CITY OUTLET".

Το εμπορικό κέντρο, που αποτελεί μετεξέλιξη του μέχρι πρότινος "PANTHEON PLAZA", αποτελεί το νέο στοίχημα της πορτογαλικής "Sonae Sierra", μιας διεθνούς εταιρείας που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και διαχείριση εμπορικών ακινήτων με επίκεντρο το λιανικό εμπόριο και της βρετανικής επενδυτικής εταιρείας ακινήτων "Bluehouse" που έχει ήδη παρουσία στην ελληνική αγορά με την McArthurGlen στα Σπάτα Αττικής.

Μετά από ένα χρόνο ενδοσκόπησης της περιοχής, μετά από μελέτες και έρευνες των χαρακτηριστικών και της δυναμικής της αγοράς της, οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία ενός νέου εμπορικού σχήματος,  ιδανικού προορισμού, όπως τόνισαν,  για τους λάτρεις της μόδας και της ψυχαγωγίας…

Τόσο ο υπεύθυνος Εκπτωτικών Κέντρων της Bluehouse Νίκος Ρούπακας, όσο και επικεφαλής της SonaeSierra στην Ελλάδα Θάνος Ευθυμιόπουλος, κατά τη χθεσινή πρώτη πανελλαδική παρουσίαση του κέντρου στον τοπικό Τύπο, εμφανίστηκαν αισιόδοξοι και μίλησαν με ενθουσιασμό για το νέο επιχειρηματικό και επενδυτικό εγχείρημα που στοχεύει σε μια αγορά 900.000 καταναλωτών, προσδοκώντας, με συντηρητικές προσεγγίσεις, στο πρώτο χρόνο λειτουργίας του την επίσκεψη 2 εκ. πολιτών. Θεωρώντας ότι η επένδυσή τους αντανακλά όχι μόνο τη βελτίωση του οικονομικού κλίματος στη χώρα και την ανάκαμψη των επιχειρηματικών προσδοκιών αλλά και τη δυναμική της περιοχής, με επιπρόσθεται οφέλη για τα δημόσια καθώς υπολογίζουν να ενισχύσουν τα δημόσια έσοδα κατά 10 εκ. από φόρους κατ΄ έτος , επισήμαναν πως "δημιουργούμε μια μοναδική εμπειρία αγορών και ψυχαγωγίας στην καρδιά της Ελλάδας, τόνισε ο κ. Ρούπακας, καθώς το Fashion City Outlet θα προσφέρει ό,τι καλύτερο, τόσο στη μόδα όσο και στη διασκέδαση, φιλοδοξώντας να αποτελέσει πόλο έλξης όχι μόνο για τους κατοίκους της Λάρισας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας.  

 Το εκπτωτικό χωριό, που θα είναι της φιλοσοφίας και της λογικής της McArthur Glen (αλλά φυσικά δεν θα είναι το ίδιο καθώς ο νέος προορισμός της McArthur Glen αναμένεται να είναι η Κρήτη), θα εκτείνεται σε 20.000 τ.μ. και θα φιλοξενεί περισσότερα από 75 γνωστά καταστήματα μόδας, κορυφαίες μάρκες ένδυσης και υπόδησης, σε τιμές σημαντικά χαμηλότερες από τις κανονικές, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Τα προϊόντα  θα διατίθενται κατά 30% μίνιμουμ φθηνότερα από τις αρχικές τιμές τους, με το ποσοστό να αυξάνει σε εκπτωτικές περιόδους.

Πρόκειται για μια επένδυση μεγαλύτερη των 9 εκατ. ευρώ, καθώς το πάλαι ποτέ PANTHEON PLAZA, θα εμφανιστεί τελείως ανακαινισμένο και ριζικά αναμορφωμένο, με προσεγμένους χρωματισμούς και ιδιαίτερα και μοντέρνα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά. 

ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ

"Θα είναι ένα πραγματικό κόσμημα", τόνισαν τα στελέχη του καθώς "το Fashion City Outlet φιλοδοξεί να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγορών μόδας, ψυχαγωγίας και άλλων χρήσεων, συνδυάζοντας τις καλύτερες τιμές και εξαιρετικές επιλογές, όπως πολυκινηματογράφο με τρεις αίθουσες (σ.σ.τα Village Cinemas), έναν σύγχρονο παιδότοπο 1.000 τ.μ., καθώς και ποικιλία επιλογών σε εστιατόρια και καφέ". 

Το εκπτωτικό χωριό με το ξεκίνημά του θα έχει 30 με 40 επιχειρήσεις,  επώνυμα ονόματα, κορυφαία διεθνή και εγχώρια εμπορικά σήματα, μέχρι τα Χριστούγεννα θα γίνουν 50 και σταδιακά οι εταιρείες που θα το πλαισιώσουν θα ξεπεράσουν τις 75. Πέρα από τα Village Cinemas και ένα Σ/Μ που για πρώτη φορά θα δραστηριοποιηθεί στη Λάρισα, μερικές από τις εταιρείες που πήραν ήδη θέση  στο κέντρο είναι οι Attrattivo, Replay, Tommy Hilfiger, Kalogirou, Haralas, American Stars, Prince Oliver, Oxette, Guess, Wrangler, Lee, Mikel coffee, Vardas, Man & Manetti, FILA, Tsakiris Mallas, Camel Active, Vans, Edwards, Hally's, O' Nell, Saucony, Hot Pot, Galerie De Beaute, Pizza.gr κα. Συζητήσεις επίσης γίνονται και με τοπικές επιχειρήσεις ενώ εννοείται πως παραμένει η «Media Markt» η οποία μάλιστα ανανέωσε τη σύμβασή της για 10 ακόμη χρόνια.

   «Είμαστε βέβαιοι ότι η ανάπτυξη του Fashion City Outlet θα έχει θετικό πρόσημο για την τοπική οικονομία, τόσο κατά τη διάρκεια της ανακατασκευής, όσο και κατά τη λειτουργία του, πρόσθεσε από την πλευρά του ο Θάνος Ευθυμιόπουλος. Από την πλευρά μας, επιδιώκουμε να συνεργαστούμε στενά με τις αρχές και τους φορείς της περιοχής προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη για την τοπική κοινωνία, υπογράμμισε ξεκαθαρίζοντας πως το κέντρο δεν θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά προς την τοπική αγορά αλλά ενισχυτικά, συμπληρωματικά...

 Στόχος μας είναι, τόνισε χαρακτηριστικά, η δημιουργία αμοιβαία επωφελών και αρμονικών συνεργειών με ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή, καθώς με τοπικές επιχειρήσεις ένδυσης, υπόδησης και εστίασης.

Μιλώντας για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νέου κέντρου τα στελέχη του εστίασαν, στην εύκολη πρόσβαση, στην άνετη στάθμευση των οχημάτων (διαθέτει 1.600 δωρεάν θέσεις στάθμευσης), στις εκπτωτικές τιμές και στη συνολική εμπειρία διασκέδασης."

"Θέλουμε και θα επιδιώξουμε το κέντρο να γίνει και τουριστικός προορισμός τόνισαν,  καθώς εκτιμούμε πως θα συμβάλλει στην τόνωση της εμπορικής κίνησης της περιοχής, μέσω της προσέλκυσης κατοίκων γειτονικών πόλεων αλλά και επισκεπτών", τόνισαν προσθέτοντας πως θα λειτουργεί με συνεχές ωράριο από το πρωί έως το βράδυ και στις εκ του νόμου θεσμοθετημένες Κυριακές. 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Σημειώνεται πως στο νέο εκπτωτικό κέντρο θα δημιουργηθούν τουλάχιστον 600 νέες θέσεις εργασίας, για τις οποίες θα δοθεί προτεραιότητα σε κατοίκους της περιοχής και άλλες 300 - 400 θέσεις για την ανακατασκευή του υπάρχοντος. Για τις θέσεις εργασίας οι ιδιοκτήτες του κέντρου θα δημιουργήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο ειδικές "ημέρες καριέρας" για την προσκόμιση βιογραφικών και για τις συνεντεύξεις των ενδιαφερομένων.

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Με το πέρας της παρουσίασης έγινε ξενάγηση στους χώρους του εκπτωτικού χωριού, που άρχισε ήδη σιγά να αποκτά ένα ξεχωριστό χρώμα και άποψη… Σημειωτέον πως στην παρουσίαση παρευρέθηκαν επίσης ο διευθυντής του κέντρου Γιάννης Φιλιππίδης, η διευθύντρια marketing  κα.Νάνσυ Κουρούπη, ο διαχειριστικός διευθυντής Θωμάς Χαιδάς, ο εταίρος της Bluehouse  Γιάννης Δεληκανάκης και η υπεύθυνη της επικοινωνίας της  Sonae Sierra κα Ειρήνη Παπαδάκη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass