Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα «λουκέτα» σε εφορίες

ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2018 15:02

Την αναστολή λειτουργίας τεσσάρων εφοριών από τα μέσα Οκτωβρίου ανακοίνωσε χθες η Ανεξάρτητη Αρχή Δημόσιων Εσόδων. Όπως συγκεκριμένα ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ στο πλαίσιο διασφάλισης της αποτελεσματικότερης λειτουργιάς των εφοριών με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πολιτών μέσω συγκέντρωσης των ανθρωπίνων και υλικών πόρων σε ενισχυμένες εφορίες, καθώς και την εξοικονόμηση δαπανών και ανθρώπινου δυναμικού για την υποστήριξη άλλων ελεγκτικών υπηρεσιών της ΑΑΔΕ συγχωνεύονται, στο νομό Αττικής, οι εξής γειτονικές εφορίες:


* Από 08/10/2018: Η Δ.Ο.Υ. Νέου Ηρακλείου, στη Δ.Ο.Υ. Νέας Ιώνιας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, σε συνεργασία με το Δήμο Νέου Ηρακλείου, θα λειτουργήσει Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Γ.Ε.Φ.). Η Δ.Ο.Υ. Γ’ Πειραιά, στη Δ.Ο.Υ. Α’ Πειραιά.
* Από 22/10/2018: Η Δ.Ο.Υ. ΣΤ’ Αθηνών, στη Δ.Ο.Υ. Α’ Αθηνών. Η Δ.Ο.Υ. Δ’ Πειραιά, στη Δ.Ο.Υ. Ε’ Πειραιά.
Από αυτές τις ημερομηνίες και μετά, παύουν να λειτουργούν οι εφορίες Νέου Ηρακλείου, Γ’ Πειραιά, ΣΤ’ Αθηνών και Δ’ Πειραιά και η αρμοδιότητα παρακολούθησης και διεκπεραίωσης όλων των εκκρεμών υποθέσεων αυτών περιέρχεται στις εφορίες, στις οποίες συγχωνεύονται.