Διπλά εγκαίνια JYSK σε Καλαμάτα και Πύργο

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2018 15:19

Σήμερα Πέμπτη, 30 Αυγούστου, στις 9 το πρωί, η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων JYSK ανοίγει δύο νέα καταστήματα σε Καλαμάτα και Πύργο φτάνοντας τα 21 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με το πλάνο της εταιρείας που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων την πρώτη πενταετία λειτουργίας της στη χώρα μας.

Η JYSK, η Δανέζικη αλυσίδα που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου (Scandinavian Sleeping & Living) ανοίγει δύο νέα καταστήματα στην Ελλάδα συνεχίζοντας σταθερά το πλάνο επέκτασής της. Τα καταστήματα της Καλαμάτας και του Πύργου θα προστεθούν από σήμερα Πέμπτη 30 Αυγούστου στο δίκτυο της JYSK ανεβάζοντας σε 21 τον αριθμό των καταστημάτων της αλυσίδας στην Ελλάδα.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και ακολούθησαν πολλά ακόμα καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της, δείχνει την εμπιστοσύνη του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας. Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση του κυρίου Larsen για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα έως το τέλος του 2020, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον Τύπο με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Τσιρώνης, Περιφερειακός Διευθυντής της JYSK, με αφορμή τα διπλά εγκαίνια σε Καλαμάτα και Πύργο, αναφέρει: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κλείνουμε το οικονομικό μας έτος εγκαινιάζοντας δύο ακόμα νέα καταστήματα. Η JYSK είναι μια Δανέζικη εταιρεία με απόλυτο προσανατολισμό στον πελάτη και την σωστή εξυπηρέτηση του. Η διεύρυνση του δικτύου μας δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερους πελάτες μας πανελλαδικά να επισκεφτούν τα καταστήματά μας και να κάνουν τις αγορές τους γρήγορα και εύκολα, χωρίς να χρειάζεται να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα».

Η εξυπηρέτηση του πελάτη αποτελεί βασική παράμετρο της στρατηγικής της JYSK και στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, η εταιρεία βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση των κατάλληλων σημείων για να φιλοξενήσουν ένα κατάστημα JYSK. Στην Καλαμάτα το νέο κατάστημα βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο, στο λιμάνι της πόλης (Τσαμαδού, Κορώνης και Κανάρη), ενώ σε ιδανικό σημείο βρίσκεται και το κατάστημα του Πύργου (1ο χλμ. Ε.Ο. Πατρών – Πύργου).

Όπως τονίζει ο κύριος Τσιρώνης: «Το Σκανδιναβικό design με την απλότητα και τη λειτουργικότητα που το χαρακτηρίζει είναι πλέον προσιτό σε όλους μέσω των εξαιρετικών προσφορών και της ιδανικής σχέσης ποιότητας – τιμής των προϊόντων JYSK. Εκατομμύρια πελάτες της JYSK, στα πάνω από 2.600 καταστήματά της σε 50 χώρες στον κόσμο το γνωρίζουν αυτό και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα το διαπιστώσουν και οι κάτοικοι του Πύργου και της Καλαμάτας. Στόχος μας είναι να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα εξαιρετικές προσφορές, αξιόπιστη ποιότητα, ευκολία στις αγορές και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση μέσα από το κατάστημα, το e-shop JYSK.gr αλλά και την υπηρεσία μας Click&Collect».

Σχετικά με τα καταστήματαJYSK στην Καλαμάτα και στον Πύργο

• Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος JYSK Καλαμάτας είναι περίπου 900 τετραγωνικά μέτρα ενώ ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος JYSK Πύργου είναι περίπου 1.000 τετραγωνικά μέτρα.

• Τα εγκαίνια των δύο καταστημάτων είναι σήμερα Πέμπτη, 30 Αυγούστου στις 9 το πρωί.

• Το κατάστημα JYSK Καλαμάτας βρίσκεται στο λιμάνι, Τσαμαδού, Κορώνης και Κανάρη.

• Το κατάστημα JYSK Πύργου βρίσκεται στο 1ο ΧΛΜ Ε.Ο. Πατρών – Πύργου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass