Άμεσα σε χρήση τα ΑΤΜ και το APS της Εθνικής Τράπεζας

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ "ΠΡΑΣΙΝΟ" ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤτΕ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2018 22:06

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να λάβει τέλος η ταλαιπωρία των πελατών του κεντρικού καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας επί της οδού Παπαναστασίου στη Λάρισα. Τόσο τα δύο ΑΤΜ του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος όσο και το μηχάνημα Αυτόματης Πληρωμής (APS) που βρίσκεται στο εσωτερικό της τράπεζας σύντομα θα τεθούν εκ νέου σε λειτουργία.

Θυμίζουμε πως τα συγκεκριμένα μηχανήματα, εδώ και δύο μήνες μετά από ειδικό έλεγχο που διενήργησε η Τράπεζα της Ελλάδος, διαπιστώθηκε πως δεν ανταποκρίνονται στα δεδομένα ασφαλείας παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων, με αποτέλεσμα να ζητήσει από τη διοίκηση της τράπεζας την αλλαγή του λογισμικού τους  μη επιτρέποντας τη χρήση τους από το κοινό.

Οι πελάτες της τράπεζας όλο αυτό το διάστημα ταλαιπωρούνταν δεν είχαν εύκολη και γρήγορη εκτέλεση των καθημερινών τραπεζικών τους συναλλαγών καθώς για κάθε ανάληψη χρημάτων, κατάθεση ή πληρωμή λογαριασμών  δανείων κ.α. ή έπρεπε να εξυπηρετούνται από άλλα γειτονικά καταστήματα, όπως το ψηφιακό κατάστημα επί της Πατρόκλου και το υποκατάστημα επί της 23ης Οκτωβρίου ή να υπομένουν τις "ουρές" του γκισέ. Στελέχη της περιφερειακής διοίκησης της τράπεζας πάντως, όπως ενημέρωσαν την "Ε", κατανοώντας το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, επισήμαναν πως οι αλλαγές στο λογισμικό έχουν ολοκληρωθεί, η Τράπεζα της Ελλάδος έχει ενημερωθεί και αυτό που απομένει είναι ο επανέλεγχος των μηχανημάτων προκειμένου δοθεί και επισήμως το "πράσινο" για την χρήση τους. Αυτό όπως βεβαιώνουν θα γίνει στις αμέσως επόμενες ημέρες…  

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ  

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass