Στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ οι αυτοαπασχολούμενοι της Λάρισας

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2018 15:06

Στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ενάντια στην ασκούμενη φορολογική πολιτική, που στοχοποιεί αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες, βιοτέχνες, μικρούς εμπόρους και αυτοκινητιστές θα μετάσχει και η ΠΑΣΕΒΕ, με τη γραμματεία Λάρισας να καλεί τα μέλη της σε μαζική συμμετοχή.

Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη μεθαύριο το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, ενόψει της ΔΕΘ, στις 6 μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους με δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία που ξεκινήσουν στις 2.30 το μεσημέρι από την οδό Τ. Τσιόγκα (πρώην Καλλιθέας)

 Όπως σημειώνεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση "η επιστροφή στην κανονικότητα που προπαγανδίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν αφορά τη μεγάλη πλειοψηφία των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών, βιοτεχνών και μικρών εμπόρων. Η φοροληστεία από το πρώτο ευρώ θα συνεχίσει να μας πνίγει, τα χρέη σε εφορία, ΕΦΚΑ, τράπεζες θα συνεχίσουν να αυξάνονται, η απειλή των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών είναι στην ημερήσια διάταξη ενώ η κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας προχωρά" .

Στη μεγάλη πλειοψηφία εργαζόμενων, αυτοαπασχολούμενων, συνταξιούχων υπόσχεται ότι θα δώσει μερικά ψίχουλα από τα ματωμένα πλεονάσματα που έβγαλε από το ξεζούμισμα μας. Παλεύουμε για την ανατροπή της πολιτικής που χειροτερεύει τη ζωή μας. Καλούμε σε ανυποχώρητο αγώνα ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα κυβέρνησης – Ε.Ε. Καλούμε όλους τους αυτοαπασχολούμενους να δώσουν αγωνιστικό παρών στις κινητοποιήσεις και τα συλλαλητήρια απαιτώντας Άμεση επαναφορά του αφορολόγητου ορίου για τους αυτοαπασχολούμενους, κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και του ΕΝΦΙΑ, ακατάσχετο λογαριασμό για όλους τους αυτοαπασχολούμενους, αναστολή των κατασχέσεων επαγγελματικής στέγης, διαγραφή τμήματος των χρεών προς τις τράπεζες, κοινωνική ασφάλιση κρατικά επιχορηγούμενη, κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων, επιστροφή των αποθεματικών που ληστεύθηκαν, νομοθετική κατοχύρωση της κυριακάτικης αργίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass