Ακριβότερες από σήμερα οι κάρτες κινητής τηλεφωνίας

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 50 ΛΕΠΤΩΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2018 22:00
Από τη χθεσινή Γ.Σ. των περιπτερούχων Από τη χθεσινή Γ.Σ. των περιπτερούχων

Ακριβότερες, κατ΄ ελάχιστο τα 50 λεπτά, θα διατίθενται από σήμερα οι κάρτες κινητής τηλεφωνίας από τους ιδιοκτήτες περιπτέρων και των μικρών καταστημάτων λιανικής του ν. Λάρισας.

Η απόφαση που ελήφθη στη χθεσινή γενική συνέλευση των μελών της Ένωσης Περιπτερούχων Καπνοπωλών ν. Λάρισας ήταν ομόφωνη και αναμενόμενη…

"Η αύξηση στην τιμή της, σε ποσοστό πάνω από 60%, όπως επισήμανε η πρόεδρος της Ένωσης Ελένη Καραγιάννη, έρχεται μετά τη μείωση των περιθωρίων κέρδους που επέβαλαν οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα". Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με εγκύκλιο της Γ.Γ. Εμπορίου η ανανέωση υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας με οποιαδήποτε μορφή δεν υπόκειται σε διατίμηση και ως εκ τούτου το τίμημα για την παροχή των εν λόγω υπηρεσιών διαμορφώνεται ελεύθερα στο πλαίσιο της λειτουργίας της αγοράς, σύμφωνα με τις κείμενες εμπορικές και φορολογικές διατάξεις. Στη Λάρισα τα περισσότερα περίπτερα και τα μικροκαταστήματα λιανικής διέθεταν τις κάρτες με προμήθεια 30 λεπτών. Από δω και στο εξής η αξία της 10ευρης κάρτας θα είναι μίνιμουμ 10,50 λεπτά…

 Σχετικά με το θέμα των εγγυήσεων που έχουν δοθεί στα πρακτορεία διανομής Τύπου τα μέλη αποφάσισαν να κινηθούν μέσω της νομικής οδού ενώ σχετικά με το ζήτημα της μείωσης της αγοραστικής κίνησης των περιπτέρων λόγω των έργων που εκτελούνται στο κέντρο της πόλης αποφασίστηκε η διοίκηση να επισκεφθεί άμεσα τη δημοτική αρχή και να υποβάλει αίτημα λήψης μέτρων που θα αντισταθμίσουν οικονομικά τις απώλειες (πάνω από 60%) που υπέστησαν .

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass